Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Novio Tech Campus en Oost NL zetten samen in op groei campus

Oost NL en NTC gaan gezamenlijk werken aan de groei van de campus als bruisende werk- en verblijfsomgeving voor Health en High Tech bedrijven.

Bekijk nieuws

Radboudumc start via Grand-challenge.org samenwerking met Amazon

Grand-challenge on AWS biedt een machine learning platform dat innovatie op het gebied van medische beeldvorming versnelt door gebruik te maken van AWS Cloud-oplossingen.

Bekijk nieuws

Sint Maartenskliniek en VGZ zetten de langdurige samenwerking voort

De Sint Maartenskliniek en zorgverzekeraar Coöperatie VGZ zetten de langdurige samenwerking voort! Onlangs werd overeenstemming bereikt over het contract voor 2022.

Bekijk nieuws

Vraag & Aanbod

Nationale Zorginnovatieprijs 2022

Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren?

Bekijk Vraag & Aanbod

DIH-HERO COVID-19 Response Open Call 2021

The COVID-19 Response call is meant to accelerate the embedding of robotic applications in healthcare-related settings and to enable the smooth deployment of new, effective robotic-based solutions.

Bekijk Vraag & Aanbod

MIT en het Nederlandse IA netwerk bieden unieke kans om top talent binnen te halen!

Talentvolle medewerkers helpen ondernemingen groeien, maar het aantrekken van het juiste talent blijft een uitdaging. Daarbij wil de Nederlandse overheid het start- en scale-ups ecosysteem graag ondersteunen.

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Ben jij onze nieuwe collega innovatiemanager?

Is je blik gericht op vooruitgang van de zorg? Begrijp je waar de uitdagingen op het gebied van innovatie voor de gezondheidszorg en ondernemers liggen? Heb je een relevant netwerk?

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley 2022: sterker netwerk, aangescherpte ambitie en passende partnerpakketten

Vanaf 2022 bundelen wij onze krachten met Health Innovation Park, om zo voor onze partners gezamenlijk met ruim 230 partners, het meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk van Europa te kunnen gaan vormen.

Bekijk uitgelicht bericht

Parkinsonpatiënten betere kwaliteit van leven bieden tegen lagere zorgkosten

Health Valley in gesprek met Hans de Regt van Parkinson Smartwatch, het bedrijf dat een oplossing heeft om de kwaliteit van het leven van Parkinsonpatiënten te verbeteren ook nog tegen lagere zorgkosten.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners