Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Stichting Ikone wint wildcard Social Challenge StartupDelta

Tijdens Startup Delta, een event dat mede gehost werd door Prins Constantijn, won stichting IKONE de wildcard. 

Bekijk nieuws

Onderzoek naar patiëntparticipatie bij innovatie

Stichting IKONE doet onderzoek naar patiëntparticipatie bij innovatie en is op zoek naar innovatieve zorgorganisaties / ziekenhuizen die patientparticipatie samen met hen naar een hoger plan willen tillen.

Bekijk nieuws

eHealth-oplossingen op grote schaal getest

AAL (Active & Assisted Living) is een gezamenlijk financieringsprogramma voor internationale, grote onderzoeksprojecten die de kwaliteit van leven van ouderen als focus hebben. Nederland doet hier samen met 12 andere landen aan mee om projecten te ontwikkelen met innovatieve oplossingen.

Bekijk nieuws

Nieuws uit LS&H sector

E-helden: nieuw platform voor opschaling ehealth

Drie aanbieders van ehealth-toepassingen, Compaan, Innospense en Sensara, starten samen een platform voor snellere implementatie van ehealth.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

1,6 miljard dollar aan digital health investeringen: tools voor diagnose aan kop

Investeringen binnen de digital health sector stegen naar een nieuw record in het eerste kwartaal van 2018: 1,6 miljard dollar ten opzichte van 990 miljoen dollar vorig jaar.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Philips leidt groot EU-programma rond big data in de zorg

Philips heeft € 1,8 miljoen ontvangen uit het Horizon 2020-programma van de EU voor het testen van Big Data oplossingen om betere resultaten te behalen in de gezondheidszorg, en dat tegen lagere kosten.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Vraag & Aanbod

Seed Business Angel regeling

Met de Seed Business Angel regeling richt de overheid zich op het verbeteren van de financiering van technostarters en creatieve starters (start-ups) tijdens de vroege levensfase.

Bekijk Vraag & Aanbod

Dutch Digital Health Challenge

Do you have what it takes to show that our Dutch digital health startup rocks? Apply now! Applications are open until the 22nd of April.  

Bekijk Vraag & Aanbod

Schrijf je in voor de MKB Innovatie Top 100

De KvK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 13 e MKB Innovatie Top 100: de mooiste innovatie-etalage van Nederland.

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Where people make the difference, Health Valley Event 2018

15 maart is het zover: de jubileumeditie van Health Valley Event! Maar hoe gaat het organiseren van zo'n event? Chris Doomernik geeft ons een kijkje in de keuken.

Bekijk uitgelicht bericht

Focus op zorginnovaties

Innovaties in de zorg zijn gericht op verbeterde zorg- en dienstverlening, efficiency en kostenbesparing. Hoe hou je die focus scherp? Zeven deskundigen spraken erover bij Pluryn.

Bekijk uitgelicht bericht

Embedded FieldLabs: innovaties versneld naar de praktijk brengen

Om te voorkomen dat de jaren verstrijken voordat een innovatie breed omarmd wordt, kunnen Health Valley-partners gebruik maken van verschillende Embedded FieldLabs.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners

RSS 2.0