Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Real life data zorgt voor nieuwe inzichten in de ziekte van Parkinson

Inmiddels zijn er ruim 160 patiënten die deelnemen aan de Parkinson Op Maat-studie, een samenwerking tussen Radboudumc en Verily, en komt het doel van 650 deelnemers snel in zicht, vertelt projectleider Tessa van de Zande.

Bekijk nieuws

BLOG: AI for health care: tackling the issue of interpretability

At Pacmed we focus on building decision support software, namely tools to aid doctors and nurses in taking difficult decisions. Thus our aim is not to produce explanations accessible to the (wo)man in the street, but to engage with those who have medical knowledge.

Bekijk nieuws

Grote buitenlandse investering voor ZIVVER

Platform voor beveiligde communicatie in de zorg ZIVVER heeft 12 miljoen dollar opgehaald voor een snellere expansie binnen en buiten Nederland.

Bekijk nieuws

Nieuws uit LS&H sector

Internationale samenwerking, innovatie nodig tegen gezondheidsdreiging

Bill Gates en Angela Merkel roepen op tot een betere distributie van innovatie en solidariteit in de gezondheidszorg.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Tien miljoen voor innovatie gehandicaptenzorg

De Tweede Kamer trekt 10 miljoen euro uit voor uitvindingen om de zorg voor gehandicapten te verbeteren. Het kabinet moet met dat geld een innovatiefonds vullen, vinden regeringspartijen VVD en D66.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

RIVM: eerder samenwerken vergroot succeskans zorginnovaties

Innovaties in de zorg kunnen beter aansluiten bij de medische en maatschappelijke behoeften als professionals in de gezondheidszorg, patiënten, zorgverzekeraars, industrie en de overheid eerder samen optrekken bij de ontwikkeling van medische technologie.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Vraag & Aanbod

Joint DSP Valley booth at Japan IT week - IoT/M2M Expo 2019

One of the three main pillars of DSP Valley’s mission is to improve the competitiveness and to accelerate the growth of the cluster by setting up activities and services that support its members and partners in getting access to the international and global market.

Bekijk Vraag & Aanbod

90 miljoen euro om e-health thuiszorg te stimuleren

Minister Hugo de Jonge wil de achterblijvende toepassing van e-health in de thuiszorg aanpakken met onder meer een stimuleringsregel. Hij wijst er op dat er al wel vergoedingsmogelijkheden zijn.

Bekijk Vraag & Aanbod

Interesse in samenwerking met Boston Scientific?

Heb jij met jouw technologie of product (of bedrijven in jouw netwerk) mogelijk interesse hebben in samenwerking met Boston Scientific?

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Health Valley met partners in Haagse sferen

In Den Haag is het Prinsjesfestival de opmaat voor Prinsjesdag. Elk jaar biedt Prinsjesfestival een provincie de gelegenheid te laten zien wat ze in huis heeft. Dit jaar mocht Gelderland zich van zijn beste kant laten zien. Health Valley was er uiteraard bij en had een aantal partners meegenomen.

Bekijk uitgelicht bericht

Technologische innovaties in de zorg: een explosie van kansen

Technologische innovaties in de zorg spreken vaak tot de verbeelding. Wie wordt er niet enthousiast van operatierobots die met extreme precisie opereren of exoskeletten waarmee je uit je rolstoel kunt opstaan? Betrokkenen, waaronder Chris Doomernik, beschrijven trends en mogelijkheden, maar plaatsen ook belangrijke kanttekeningen. 

Bekijk uitgelicht bericht

Succesvol samenwerken met de zorg als zakenpartner

IN2 Maas & Waal in gesprek met Chris Doomernik (directeur Health Valley) en Han de Waard (ondernemer en directeur Slechtziend.nl) over op welke manier de zorgsector en het bedrijfsleven samenwerking kunnen vergemakkelijken.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners

RSS 2.0