Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Tien healthtech scale-ups in Rise-programma Techleap

Techleap.nl telt tien nieuwe scale-ups in haar Rise-programma, gericht op techspelers in het Nederlandse scale-up-ecosysteem.

Bekijk nieuws

Start-up Patholyt ontwikkelt AI-innovaties voor de patholoog

Patholyt (spin-off van het Radboudumc) wil de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in de pathologie versnellen en de kansen van kankerpatiënten wereldwijd verbeteren.

Bekijk nieuws

Podcast AI for Life - Afl. 8: MI-robot

De aflevering gaat over de MI-robot: een project waarin Radboudumc, Soteria Medical en Tesla Dynamic Coils samenwerken aan technologie waarmee kankertumoren beter ontdekt en geïdentificeerd kunnen worden. 

Bekijk nieuws

Vraag & Aanbod

Blue Tulip Awards

Calling the brightest innovations! Are you transforming the Cities & Communities, Consumption & Production, or Health & Well-being field? Join the competition now!

Bekijk Vraag & Aanbod

Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021

De stimuleringsprijs is bedoeld voor de beste ideeën om inwoners van Gelderland in beweging te brengen

Bekijk Vraag & Aanbod

Onderzoek naar kansen voor DLT / Blockchain in het publieke domein in Nederland

Dit onderzoek is bedoeld voor experts, praktijkmensen en bestuurders die betrokken zijn bij en - of expertise hebben op het gebied van Blockchain / DLT.

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Parkinsonpatiënten betere kwaliteit van leven bieden tegen lagere zorgkosten

Health Valley in gesprek met Hans de Regt van Parkinson Smartwatch, het bedrijf dat een oplossing heeft om de kwaliteit van het leven van Parkinsonpatiënten te verbeteren ook nog tegen lagere zorgkosten.

Bekijk uitgelicht bericht

Eerste testuitslagen lovend: Unieke kap over ziekenhuisbed helpt patiënten bij (nacht)rust!

Meer dan de helft van patiënten heeft bij het verlaten van het ziekenhuis een tekort aan slaap. Start-up Micro-Cosmos ontwikkelt een oplossing voor dit probleem met een unieke kap voor op het bed van patiënten in het ziekenhuis.

Bekijk uitgelicht bericht

‘De zorgregio van de toekomst’: Pact Care participeert in platform dRural

Pact Care bouwt samen in het het Europese miljoenenproject dRural met Rijnstate Arnhem, gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard, Health Valley en de Universiteit Twente aan een digitaal platform om gezondheidsprofessionals en inwoners met elkaar te verbinden.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners