Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Zorgrobots spelen bescheiden rol bij verpleeghuizen

In tijden van corona zouden robots zich dubbel en dwars kunnen bewijzen in de ouderenzorg, maar dat gebeurt niet. Het is nu de beurt aan robot Sara om de zorg extra ogen en handen te geven.

Bekijk nieuws

TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht starten kennisalliantie

Utrecht en UMC Utrecht intensiveren de samenwerking met WUR en TU/e en vormen een nieuwe kennisalliantie die de komende acht jaar honderd miljoen euro investeren in gezamenlijke onderzoek- en onderwijsprojecten om mondiale vraagstukken op te lossen.

Bekijk nieuws

Podcast ‘Healthcare Agility People and Technology Coming Together’

Jorrit Ebben, Chief Strategy & Innovation Officer bij Academy Het Dorp, sprak onlangs met VMware over technologie en de langdurende zorg.

Bekijk nieuws

Nieuws uit LS&H sector

Vier aandachtspunten uit het Nivel e-health onderzoek

Het Nivel deed onderzoek naar de ervaringen en het gebruik van e-health door huisartsen en patiënten en dat resulteerde in een viertal aandachtspunten te ondersteuning van de groei van e-health.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Zorg op afstand dichterbij? Digitale zorg na de coronacrisis

De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving heeft een advies opgesteld over de toekomst van zorg op afstand.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Ministerie van VWS organiseert digitaal evenement voor beoordeling corona-apps

Op 18 en 19 april organiseert het ministerie van VWS een zogenoemde appathon om de werking van nieuwe corona-apps te kunnen testen en verbeteren.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Vraag & Aanbod

Health Valley Bridge Prijs 2021

Wij nodigen zorgaanbieders uit om projecten in te dienen waarbij door middel van technologie, zorg dichterbij de eigen leefomgeving wordt gebracht, met als doel om langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren.

Bekijk Vraag & Aanbod

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan leer je aan de hand van je eigen casus en van mede andere deelnemers hoe je een eHealth-project in de praktijk brengt.

Bekijk Vraag & Aanbod

Nieuwe regeling Training tot digicoach

Na de succesvolle eerste subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching komt Zorg voor innoveren nu de regeling: Training tot digicoach.

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Ondersteuningsmogelijkheden Coronacrisis

Wij bundelden op deze pagina nuttige links en informatie en houden je up-to-date over ondersteuningsmogelijkheden omtrent de Coronacrisis.

Bekijk uitgelicht bericht

Partners aan het woord

Partners delen hun ervaringen over partnership met Health Valley en welke toegevoegde waarde dit betekent voor hun bedrijf.

Bekijk uitgelicht bericht

BLOG: Innovatiemanager Mirjam: "Innovaties voor eenzaamheid bij ouderen zijn nu essentieel"

In deze gekke ‘Corona tijden’ laten wij als Health Valley zien waar we voor staan, namelijk werken aan de gezondheid van nu en zorg van morgen.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners