Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Plasmacure gaat nieuwe fase in met Europese vervolginvestering

Een nieuwe financieringsronde in een consortium met Topfonds Gelderland, NextGen Ventures, European Innovation Council (EIC) en Credenti B.V. (een groep informele investeerders) maakt het voor Plasmacure mogelijk klinische studies uit te voeren en het product internationaal te verkopen.

Bekijk nieuws

Onderzoek naar nieuwe behandeling ontwikkelstoornissen

Binnen het BRAINMODEL project werkt een team van wetenschappers aan nieuwe onderzoeksmethodes voor betere behandeling van ontwikkelingsstoornissen in de hersenen. Doel is om die methoden te integreren met diagnostische technieken en relateren aan andere technieken.

Bekijk nieuws

Sint Maartenskliniek ontvangt 3 miljoen subsidie TopZorg voor onderzoek Loop Expertise Centrum

De subsidieaanvraag bij het programma TopZorg van ZonMw voor onderzoek voor het Loop Expertise Centrum (LEC) is gehonoreerd.

Bekijk nieuws

Vraag & Aanbod

FHC onderzoek internationaal ondernemen 2021

Inmiddels zijn 1500 unieke Life Sciences & Health organisaties uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Doe jij ook mee?

Bekijk Vraag & Aanbod

Scholing TZA 2021

Zowel voor de module Introductie Zorgtechnologie als de module Ethiek & Zorgtechnologie kunnen medewerkers van alle organisaties zich weer opgeven.

Bekijk Vraag & Aanbod

Blue Tulip Awards

Calling the brightest innovations! Are you transforming the Cities & Communities, Consumption & Production, or Health & Well-being field? Join the competition now!

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Health Valley 2022: sterker netwerk, aangescherpte ambitie en passende partnerpakketten

Vanaf 2022 bundelen wij onze krachten met Health Innovation Park, om zo voor onze partners gezamenlijk met ruim 230 partners, het meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk van Europa te kunnen gaan vormen.

Bekijk uitgelicht bericht

Parkinsonpatiënten betere kwaliteit van leven bieden tegen lagere zorgkosten

Health Valley in gesprek met Hans de Regt van Parkinson Smartwatch, het bedrijf dat een oplossing heeft om de kwaliteit van het leven van Parkinsonpatiënten te verbeteren ook nog tegen lagere zorgkosten.

Bekijk uitgelicht bericht

Eerste testuitslagen lovend: Unieke kap over ziekenhuisbed helpt patiënten bij (nacht)rust!

Meer dan de helft van patiënten heeft bij het verlaten van het ziekenhuis een tekort aan slaap. Start-up Micro-Cosmos ontwikkelt een oplossing voor dit probleem met een unieke kap voor op het bed van patiënten in het ziekenhuis.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners