Actueel

Nieuws uit ons netwerk

18 partijen starten unieke samenwerking voor duurzame, kwalitatieve en betaalbare zorg

Op 20 februari 2019 hebben 18 Midden-Limburgse (jeugd)zorg- en welzijnspartijen en de gemeenten in Midden-Limburg Oost een convenant ondertekend waarin zij zich committeren aan afspraken die voortborduren op de huidige samenwerkingsinitiatieven.

Bekijk nieuws

Een VR-bril voor een betere behandeling

Om mensen te verleiden om te bewegen, start revalidatiecentrum Tolbrug Specialistische Revalidatie met een pilot met Corpus VR. Deze VR-bril leidt de patiënt op een speelse manier af en laat ze oefeningen doen.

Bekijk nieuws

Met hersensignalen computers aansturen

Computertechnologieën en brain-computer interfaces doorgronden steeds beter onze hersens. En leiden tot ongekende medische toepassingen: wie verlamd is, kan met een robotarm zelf eten; wie blind is, ziet weer. Startup MindAffect geeft wie niet kan praten een stem.

Bekijk nieuws

Nieuws uit LS&H sector

NZa wil e-health voor juiste zorg op juiste plaats

E-health kan volgens toezichthouder NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) een belangrijke bijdrage leveren aan het inzetten van Juiste zorg op de juiste plek/plaats.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Hollandse startups brengen zorginnovatie naar CES

Een robot om sneller in slaap te vallen en data-analyses van functionele mri-scans. Twee voorbeelden van producten van Nederlandse startups die tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas exposeren.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Top 5 digitale technologie voor 2019

Digitale transformatie heeft een revolutie teweeggebracht in elke sector. Maar met name in de gezondheidszorg helpt technologie ons langer te leven en een veiliger, gezonder en productiever leven te leiden.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Vraag & Aanbod

Openstellingen in 2019

Ook in 2019 zijn er weer mogelijkheden voor het verkrijgen van EFRO-subsidies via OP Oost.

Bekijk Vraag & Aanbod

Sustainable Healthcare Challenge 2019

Heb je een leuk idee voor een start-up, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Heeft jouw innovatie net die ene boost nodig om van de grond te komen?

Bekijk Vraag & Aanbod

Challenge: Innovate with Médecins Sans Frontières!

Do you want to make a difference and shape the future of emergency health care? Well, here’s your chance!

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Nieuwe prijs op het gebied van zorginnovatie voor zorgaanbieders

Health Valley nodigt zorgaanbieders, actief in cure en/of care, uit om projecten in te dienen waarin ze samen met bedrijven werken aan zorginnovatie die op patiënten gericht is.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Event 2019: een vooruitblik

In 2019 vindt de elfde editie plaats van het grootste en toonaangevende congres op het gebied van zorginnovatie. The Economic Board blikt alvast vooruit met directeur van Health Valley, Chris Doomernik.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners

RSS 2.0