Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Health Valley en Health Innovation Park slaan de handen ineen om innovaties te versnellen

De besturen van de twee innovatienetwerken hebben de intentie uitgesproken om dit jaar, met het belang van partners en leden voorop, stapsgewijs toe te werken naar integratie.

Bekijk nieuws

95,5 miljard euro EU-financiering beschikbaar voor onderzoek en innovatie

Horizon Europe is gericht, met actieve ondersteuning vanuit het kabinet, op bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor maatschappelijke uitdagingen op thema’s als digitalisering, zorg, mobiliteit en de energietransitie.

Bekijk nieuws

Jouw Omgeving en Avinty slaan de handen ineen

Een integrale oplossing bieden voor zorgverlening enerzijds en zorgverantwoording anderzijds. Cliënten, patiënten en verwanten eigen regie geven en behandelaren ontzorgen.

Bekijk nieuws

Vraag & Aanbod

Bridgehead: Take your business abroad

Bridgehead provides European start-ups and scale-ups with individualised support in growing their validated businesses beyond their home markets.

Bekijk Vraag & Aanbod

Health Impact Accelerator

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht dat verschil gaan maken? Schrijf je dan snel in!

Bekijk Vraag & Aanbod

Health Valley Bridge Prijs 2021

Drie innovatieve projecten zijn door naar de finale op 10 maart tijdens het online Health Valley Event. Jij bent nu aan zet om te bepalen wie de Health Valley Bridge Prijs 2021 verdient!

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Guide Drug Discovery & Development companies and institutes

Deze (Engelstalige) gids is bedoeld om te inzichtelijk te maken welke spelers actief zijn op het gebied van geneesmiddelenontdekking en -ontwikkeling in de regio Oss - Boxmeer - Nijmegen.

Bekijk uitgelicht bericht

Jaarmagazine Health Valley 2020

In ons jaarmagazine blikken we graag met onze partners terug op de stappen die we in 2020 als netwerk samen hebben gezet, om de gezondheid en de zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken.

Bekijk uitgelicht bericht

Ondersteuningsmogelijkheden Coronacrisis

Wij bundelden op deze pagina nuttige links en informatie en houden je up-to-date over ondersteuningsmogelijkheden omtrent de Coronacrisis.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners