Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Discover the Dutch Tech Ecosystem with Startup Finder

Whether you are looking to find startups, investors, founders, or other ecosystem players, startup Finder will help you do it for free!

Bekijk nieuws

Exploring Business Models In Global Innovation Clusters

Victor Haze is International Ecosystem Director at Health Valley in the Netherlands and has recently co-authored an extensive report (220 pages!) on the topic of cluster business models and how it creates value impact.

Bekijk nieuws

Zorginnovatiebedrijf MedScaler lanceert nieuwe startersfunctie: het Health Innovator Traineeship

MedScaler lanceert het een tweejarig traineeprogramma: het Health Innovator Traineeship. Starters kunnen nu solliciteren.

Bekijk nieuws

Vraag & Aanbod

Start-Up Bootcamp Health

Zet nu de stap, maak impact als ondernemer in Health. Een programma van Health Innovation Park en Rabobank om als startende ondernemer in Health sneller en sterker de markt op te gaan! meld je aan voor 15 juli.

Bekijk Vraag & Aanbod

Innovatievraagstukken bij zorgorganisaties en bedrijven gezocht!

Wij zijn op zoek naar zorginstellingen en bedrijven met een vraagstuk, die dit najaar met andere ondernemers willen samenwerken aan concrete uitdagingen.

Bekijk Vraag & Aanbod

Jan Terlouw Innovatieprijs 2021

Ben jij of ken jij die ondernemer met de innovatie, die de energietransitie een zet kan geven of die bijdraagt aan een sluitende circulaire economie?

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Samenwerken aan een nieuwe standaard voor geheugenmonitoring én -training

Herinneringen teruggeven aan mensen met dementie; met dat concept startte Fokko van der Woude zijn bedrijf Tolooba. Met succes. Met BrainTrip werken ze nu aan de Geheugenfittest. Fokko blikt terug op een bewogen jaar.

Bekijk uitgelicht bericht

Guide Drug Discovery & Development companies and institutes

Deze (Engelstalige) gids is bedoeld om te inzichtelijk te maken welke spelers actief zijn op het gebied van geneesmiddelenontdekking en -ontwikkeling in de regio Oss - Boxmeer - Nijmegen.

Bekijk uitgelicht bericht

Jaarmagazine Health Valley 2020

In ons jaarmagazine blikken we graag met onze partners terug op de stappen die we in 2020 als netwerk samen hebben gezet, om de gezondheid en de zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners