Actueel

Nieuws uit ons netwerk

Intensieve samenwerking tussen SARA Robotics en Hertek

SARA Robotics en Hertek werken intensief samen, met als eerste resultaat een integratie tussen zorgrobot SARA en het Sonevo zorgplatform van Hertek.

Bekijk nieuws

Xenikos Announces T-Guard Phase 3 Clinical Update and Outlines 2021-2022 Corporate Objectives

Company Plans to Commence New Pivotal, Randomized Phase 3 Study Evaluating T-Guard Versus Ruxolitinib in Patients with Grade III or IV Steroid-refractory Acute Graft-Versus-Host Disease in Second Half of 2021.

Bekijk nieuws

Twente krijgt groot lab voor gezamenlijk gebruik biomedische bedrijven

Het is de bedoeling dat biomedische bedrijven in de MedTech Factory op Kennispark Twente ruimtes huren voor onderzoek.

Bekijk nieuws

Vraag & Aanbod

Health Impact Accelerator (HIA)

GROZ (Health~Holland) organiseert samen met Zorginnovatie.nl alweer de vierde editie van de Health Impact Accelerator (HIA): hét programma voor sociaal ondernemers die een steentje bij willen dragen aan een gezondere wereld. 

Bekijk Vraag & Aanbod

Voucherregeling voor Implementatie- en opschalingscoaches

Op woensdag 1 september opent de vijfde en laatste subsidieronde van de voucherregeling voor Implementatie- en opschalingscoaches.

Bekijk Vraag & Aanbod

Seed Business Angel regeling nu ook voor meer dan 2 angels

Per 1 juli is de Seed Business Angel regeling opengesteld voor twee en meer zogenoemde business angels: ervaren ondernemers die willen investeren in veelbelovende startups.

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Eerste testuitslagen lovend: Unieke kap over ziekenhuisbed helpt patiënten bij (nacht)rust!

Meer dan de helft van patiënten heeft bij het verlaten van het ziekenhuis een tekort aan slaap. Start-up Micro-Cosmos ontwikkelt een oplossing voor dit probleem met een unieke kap voor op het bed van patiënten in het ziekenhuis.

Bekijk uitgelicht bericht

‘De zorgregio van de toekomst’: Pact Care participeert in platform dRural

Pact Care bouwt samen in het het Europese miljoenenproject dRural met Rijnstate Arnhem, gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard, Health Valley en de Universiteit Twente aan een digitaal platform om gezondheidsprofessionals en inwoners met elkaar te verbinden.

Bekijk uitgelicht bericht

VR4REHAB Innovation Blueprint

Information on mapping out your own Innovation Project using the Hackathon methodology from start to finish, including identifying and onboarding key stakeholders, partners and participants and developing business, marketing and investment strategies.

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners