Actueel

Nieuws uit ons netwerk

BLOG: Machine Learning op de Intensive Care; welke patiënt kan met ontslag?

Samen met de afdeling Intensive Care Volwassenen van het VU medisch centrum werkt Pacmed aan de ontwikkeling van machine learning algoritmes ter ondersteuning van de keuze voor ontslag naar de verpleegafdeling.

Bekijk nieuws

Nieuw exoskelet March III: ‘Ik kan na 17 jaar weer lopen’

Aan de TU Delft is een nieuw prototype van een exoskelet gepresenteerd, March III. Mensen met een dwarslaesie zijn hierdoor nog mobieler.

Bekijk nieuws

PinkRoccade Care en Boomerweb bundelen krachten

De apps van Boomerweb worden in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) mijnCaress geïntegreerd, volgens de twee bedrijven met een doelmatigere aanpak en veel tijdwinst tot gevolg.

Bekijk nieuws

Nieuws uit LS&H sector

Zorginstituut komt met nieuwe subsidieregeling innovatie

Het doel is om veelbelovende behandelingen, medische technologie, hulpmiddelen en geneesmiddelen nog sneller beschikbaar te stellen aan patiënten.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Provincie Noord-Brabant investeert in medische innovatie

Het midden- en kleinbedrijf, kennisinstellingen en zorginstellingen kunnen door samenwerking sneller nieuwe medische producten en diensten op de markt brengen. Gedeputeerde Staten stellen aan Provinciale Staten voor om 5 miljoen euro te investeren in deze samenwerking, in 2018 en 2019.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

NZa verruimt regels voor declaratie zorg op afstand

De verruiming van de regels moet het voor aanbieders en verzekeraars makkelijker maken om afspraken te maken over digitale consulten en telemonitoring.

Bekijk nieuws uit LS&H sector

Vraag & Aanbod

DHI-subsidieregeling

Bent je een ondernemer en heb je altijd al de stap naar het buitenland willen zetten? Misschien is de subsidie voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) interessant voor jou.

Bekijk Vraag & Aanbod

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)

Wil je als mkb-ondernemer samen met anderen aan de slag met innovatieprojecten binnen Life Sciences & Health? Dan is de MIT-regeling mogelijk iets voor jou. Wees er snel en voor 6 september bij met je aanvraag!

Bekijk Vraag & Aanbod

Challenge: Thuis Bloeddruk meten

Heeft jouw startup/scale-up dé oplossing (nieuw businessmodel, strategische samenwerking of out-of-the-box concept) waardoor onze doelgroep thuis gemakkelijk de bloeddruk gaat meten? Pitch dan mee!

Bekijk Vraag & Aanbod

Uitgelicht

Succesvol samenwerken met de zorg als zakenpartner

IN2 Maas & Waal in gesprek met Chris Doomernik (directeur Health Valley) en Han de Waard (ondernemer en directeur Slechtziend.nl) over op welke manier de zorgsector en het bedrijfsleven samenwerking kunnen vergemakkelijken.

Bekijk uitgelicht bericht

Zorginnovaties: hier vind je financiering om de valley of death te overbruggen

Sproutexpert Bert Wams zet een aantal mogelijkheden op een rij hoe je als ondernemer in de life sciences of health voor geld kan aankloppen bij een van de vele financiers.

Bekijk uitgelicht bericht

Toekomstmakers50

Maak kennis met de 50 Toekomstmakers die het Nederlandse innovatie ecosysteem tot de top van de wereld maken!

Bekijk uitgelicht bericht

Health Valley Partners

RSS 2.0