Home Actueel AOMB Intellectual Property breidt Life Science expertise uit met twee octrooi-experts

07 december 2017

AOMB Intellectual Property breidt Life Science expertise uit met twee octrooi-experts

AOMB Intellectual Property is verheugd twee nieuwe IE experts te hebben mogen verwelkomen in de Life Science sector. Maar kennis met onze nieuwe talenten! 

AOMB.jpg
 

Op 1 oktober 2017 is René Raggers gestart bij AOMB. René is een gewild expert op het gebied van Life Sciences en Biotechnologie. Hij heeft uitgebreide ervaring in het verkrijgen van octrooirechten voor zijn cliënten. Tegelijkertijd is hij regelmatig betrokken bij octrooirechtzaken voor de geneesmiddelenindustrie. Door deze combinatie heeft hij een scherp inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden en de te volgen octrooistrategie. Bekijk hier het volledige profiel van René.

In november is ook de van oorsprong Canadese Danielle Champagne bij AOMB. Danielle is een ervaren (neuro) bioloog en endocrinoloog met uitgebreide expertise in Life Sciences. Zij is momenteel werkzaam als Europees octrooigemachtigde in opleiding en hoopt zich bij AOMB te ontwikkelen tot een van de top specialisten binnen haar vakgebied. Haar grote wetenschappelijke interesse stelt Danielle in staat met cliënten mee te lopen op de top van de ontwikkeling. Ook zorgen haar neuro achtergrond en brede sociale interesse ervoor dat zij goed in staat is zich in te leven in de situatie van de cliënt. Bekijk hier het volledige profiel van Danielle.

René en Danielle zullen binnen AOMB versterking bieden aan Business unit Strategische/International Partners."


Terug naar het overzicht

Auteur:
AOMB
AOMB Intellectual Property

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners