Home Actueel Ondernemingen Bereslim en Biovolt winnen Coach-traject

20 november 2017

Ondernemingen Bereslim en Biovolt winnen Coach-traject

Recentelijk vroegen de CIALE partners i3B, Food Valley NL en Health Valley jullie om je innovatieve ideeën gericht op Healthy Lifestyle in te dienen. Van de ingediende ideeën selecteerden wij er 8. Deze zijn doorgegaan naar de volgende stap waarbij ze een coachingstraject krijgen gebaseerd op verschillende ‘Lean Startup’ tools en technieken, door innovatieprofessionals van DOON. Wij zullen stapsgewijs het idee vertalen naar een waardevolle propositie, een eerste versie van een businessmodel maken en het benoemen van de potentiële doelgroep.  

Op 2 november 2017 organiseerden de CIALE partners een dag om de ingediende ideeën te versnellen door middel van verschillende workshops. Met behulp van trendanalyse, visie en missie statements, waardevolle propositie en een pitch moesten de deelnemers hun projectidee verder aanscherpen. Aan het einde van de dag hielden de deelnemers een pitch voor een jury, waarbij zij er 2 van de 8 hebben uitgekozen. De twee winnaars van persoonlijke DOON innovatie coaching zijn: Bereslim en Biovolt. De andere 6 deelnemers zullen ook begeleidt worden door de CIALE Partners en haar netwerk.

Geïnteresseerd om ook deel te nemen?

De CIALE partners zoeken bedrijven die geïnteresseerd zijn om in een soortgelijk evenement in de toekomst ook deel te nemen. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar: info@i3b.org of v.haze@healthvalley.nl


Terug naar het overzicht

Auteur:
Kim van Baal
Health Valley Netherlands

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners