Home Actueel Bezoek Maarten Camps aan Nijmegen en regio

05 oktober 2017

Bezoek Maarten Camps aan Nijmegen en regio

Op 29 september 2017 heeft Maarten Camps, secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken (EZ), een bezoek gebracht aan een aantal bedrijven in Nijmegen en de regio. Hij deed dit samen met Petra van Baak (ambtelijk secretaris van het Topteam Life Science & Health), Paul Schilderink (senior beleidsmedewerker EZ) en Edwin Ouwejan (EZ-regio Ambassadeur voor EZ in Oost-Nederland).

Health Valley zorgde voor een mooi programma, zodat de delegatie een goed beeld kreeg van wat deze regio te bieden heeft op het gebied van Life Science & Health. Zo bezocht Maarten Camps de Novio Tech Campus, PharmaCytics, Rockstart, Khondrion, ReShape inovation center, Future Diagnostics en Synthon.

Maarten Camps was erg onder de indruk van wat deze regio te bieden heeft: “Hier gebeurt het. Er is veel contact tussen de bedrijven in de regio én internationaal. Ik heb vandaag bedrijven bezocht die nog helemaal aan het begin staan en zich nog aan het ontwikkelen zijn tot en met grote bedrijven. Dat is hier allemaal aanwezig. Dat is een ecosysteem dat de zorg van de toekomst gaat brengen.”


Terug naar het overzicht

Auteur:
Karin Veldman
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners