Home Actueel Handelsbevordering tijdens de RSNA 2016 in beeld

23 februari 2017

Handelsbevordering tijdens de RSNA 2016 in beeld

Oost NV ondersteunt regionale bedrijven met hun internationalisatieplannen. Door te helpen met het vinden van zakelijke en research partners in het buitenland en het organiseren van missies naar het buitenland zoals de bedrijvenmissie naar de RSNA in Chicago.

De RSNA is de belangrijkste jaarlijkse internationale bijeenkomst van radiologen, klinisch fysici en andere medische professionals met meer dan 54.000 leden uit 136 landen. Naast het wetenschappelijke programma is er een beurs met meer dan 650 standhouders. Er komen meer dan 50.000 bezoekers. In samenwerking met het Nederlandse Consulaat biedt Oost NV de exposanten van het ‘the Netherlands Presents Pavillion’ en de Nederlandse bedrijven die als bezoeker meegaan matchmakingsondersteuning aan.

Oost NV heeft het initiatief genomen om deze bedrijvenmissie te organiseren omdat er een aantal interessante bedrijven in onze regio is op het terrein van de ‘medical imaging’ en ‘image guided intervention’. De acht deelnemende Oost-Nederlandse bedrijven: EncapsonScreenPoint Medical, Sigmascreening, Surgvision, Soteria Medical, Demcon, TrippleA en SPL Medical. Hiervan ontvangen vijf bedrijven financiering door of via PPM Oost. Een aantal van deze bedrijven heeft in een Nederlands Paviljoen deelgenomen aan de RSNA.

In de film vertellen de ondernemers over de RSNA en over de bijdrage die Oost NV en PPM Oost hebben geleverd aan de ontwikkeling van hun bedrijf.

Bekijk de interviews met ondernemers op de RSNA


Terug naar het overzicht

Auteur:
Oost NV

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners