Home Actueel Inschrijving Health Valley Event 2017 geopend

27 oktober 2016

Inschrijving Health Valley Event 2017 geopend

Dit jaar draait het Health Valley Event om patiënt gedreven innovatie. Innovatie in Life Sciences & Health begint en eindigt immers bij de cliënt of patiënt. Bij die ene, unieke persoon en bij patiëntenpopulaties. Hoe kunnen we in samenwerking met cliënten en patiënten ervoor zorgen dat innovaties nog beter aansluiten op daadwerkelijke behoeften en bovendien de markt sneller bereiken? Tijdens het Health Valley Event laten wij toonaangevende sprekers aan het woord over de belangrijkste drijfveer in hun werk, de patiënt.
 

Inschrijving NU GEOPEND!

Het Health Valley Event kenmerkt zich al jaren door een veelzijdig programma. Ook dit jaar zijn er weer diverse parallelle sessies over uiteenlopende thema's, een investorslounge, workshops en volop gelegenheid om te netwerken. Afgelopen jaar trok het event ruim 1.100 bezoekers. Op de event website wordt in de komende maanden informatie gepubliceerd over het programma. Voor vragen over uw registratie, kunt u een bericht sturen naar info@healthvalleyeventregistration.com.
 
Deelnemen als bezoeker
De inschrijving voor deelname als bezoeker is nu geopend op deze registratiepagina. Als u zich voor 1 december 2016 registreert ontvangt u de Early Bird korting.
  • Early Bird entreeticket (zonder diner) € 325,00
  • Early Bird combiticket entree + diner € 375,00
  • Losse dinerkaart (toegang vanaf 17:00 uur) € 75,00
Partners van Health Valley ontvangen voor het Health Valley Event twee toegangsvouchers:
  • één partnercode voor registratie met gratis toegang (t.w.v. € 349,-) en;
  • én partnerrelatiecode voor registratie van toegang voor slechts € 99,-.
Met de codes kunt u de toegangskaarten registreren. U ontvangt de codes, na betaling van uw Partnerbijdrage 2017. Hier ontvangt u eind december een factuur voor. Bekijk de Algemene Voorwaarden voor partnership met Health Valley voor 2017.
 
Nog geen partner?
Een partnership van Health Valley levert u veel voordelen op. Als partner maakt u deel uit van een waardevol netwerk op het gebied van Life Sciences & Health, waarin u de gelegenheid krijgt om uw organisatie op diverse manieren te profileren. Daarnaast kunt u, meestal gratis, deelnemen aan vele activiteiten en netwerkbijeenkomsten die Health Valley organiseert.
 
Deelnemen als sponsor
Het Health Valley Event is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sectoren en biedt daarmee een unieke gelegenheid voor bedrijven en organisaties om zich aan te verbinden en te presenteren! Locatie CineMec Nijmegen biedt daartoe uitstekende faciliteiten, met high tech presentatiemogelijkheden en veel expositieruimte. Bekijk het overzicht met de profileringsmogelijkheden. De inschrijving voor deelname als sponsor is nu geopend op deze registratiepagina. Als u zich voor 1 december 2016 registreert ontvangt u de Early Bird korting. En heeft u andere ideeën over sponsoring of promotie? Wij denken graag met u mee! Voor vragen over sponsoring of reserveringen, neem contact op met Marloes Ponsteen via M.Ponsteen@health-valley.nl of mobiel 06 46106920.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners