Home Actueel Journalisten uit Verenigde Arabische Emiraten op bezoek bij Health Valley

30 januari 2018

Journalisten uit Verenigde Arabische Emiraten op bezoek bij Health Valley

Op dinsdag 30 januari 2018 hebben vijf journalisten, werkzaam voor diverse vak- en dagbladen in print en online en afkomstig uit de Verenigde Arabische Emiraten, een bezoek gebracht aan Health Valley op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Ze waren vooral geïnteresseerd in innovaties op het gebied van obesitas, diabetes en eHealth. 

Health Valley zorgde voor een mooi programma, zodat de delegatie een goed beeld kreeg van wat Nederland te bieden heeft op het gebied van innovaties gericht op deze welvaartsziekten, die in het Midden-Oosten en de Golfregio zeer veel voorkomen. Zo bezochten ze de Novio Tech Campus en kregen ze pitches te zien van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, de Embedded Fieldlabs Eerste- en Tweedelijnszorg en Rockstart Digital Health. 

De journalisten waren erg onder de indruk van de innovaties in het netwerk. Via Health Valley komen ze graag in contact met bedrijven en zorgaanbieders die willen expanderen in de Golfregio. 

Chris Doormernik: “Het bezoek van deze buitenlandse journalisten laat zien dat ons netwerk niet alleen nationaal impact heeft. Steeds meer delegaties uit het buitenland komen naar Health Valley om te kijken hoe Nederlandse partijen  samenwerken aan innovaties in de gezondheidszorg. Een mooi compliment voor de partners in ons netwerk.”

VAE2.jpg
 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Kim van Baal
Health Valley Netherlands

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners