Home Actueel Netherlands Presents paviljoen op Radiology Society North America conferentie in Chicago

08 november 2016

Netherlands Presents paviljoen op Radiology Society North America conferentie in Chicago

Van 27 november t/m 1 december presenteren 14 Nederlandse bedrijven, op het gebied van imaging en beeld gestuurde interventies, zich dit jaar op de RSNA in Chicago. Acht van deze bedrijven zijn afkomstig uit Oost-Nederland. Bijgaande flyer geeft een overzicht van de bedrijven en de desbetreffende innovaties.

RSNA

De RSNA is de jaarlijkse radiologie beurs met ruim 50.000 bezoekers en ca. 700 exposerende bedrijven. Het grootste radiologie congres wereldwijd en van groot belang van bedrijven die internationaal willen groeien.

Nederlandse delegatie

De Nederlandse delegatie, bestaande uit ca. 35 deelnemers, presenteert hun producten en innovaties vanuit het Netherlands Presents paviljoen, geïnitieerd en georganiseerd door Oost NV. In het kader van internationalisering zullen namens Oost NV Nico Arfman en Greetje de Kleuver ondersteuning bieden aan de deelnemende regionale bedrijven bij het leggen van contacten met bedrijven en research partners.

De delegatie wordt op 26 november ontvangen op de residentie van de Nederlandse Consul Generaal in Chicago voor een kick off meeting.

Als onderdeel van Invest in Holland team zal Oost NV tevens bijdragen aan de uitrol van de Nationale propositie medische technologie aan een vooraf geselecteerd aantal bedrijven (target list).

Bekijk ook de flyer.

Bron: Oost NV


Terug naar het overzicht

Auteur:
Health Valley


Tags

Health Valley Partners