Home Actueel Partners Health Valley brengen werkbezoek aan Dubai

10 november 2016

Partners Health Valley brengen werkbezoek aan Dubai

Eind oktober brachten een aantal partners binnen innovatienetwerk Health Valley een werkbezoek aan Dubai. Doel was om de banden met het Prime Ministers Office van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) verder aan te halen.

“Zonder Health Valley zouden we nooit op dit niveau in gesprek zijn geraakt om concrete business opportunities te bespreken” aldus Tarek Isak de CEO van de ADMC group, een Nederlands bedrijf dat Franchise concepten in health care en revalidatie heeft ontwikkeld. “Het partnernetwerk geeft ons de mogelijkheid om Nederlandse innovaties onder de aandacht te brengen van overheden en zorginstellingen die willen innoveren maar daar zelf niet de kennis of competenties voor hebben”
 

Zeer interessante regio

Indrukwekkend was een bezoek aan Senses, een tehuis voor kinderen en jongvolwassenen met een fysieke en verstandelijke beperking. “Dit is voor ons een zeer interessante regio om contacten op te bouwen” aldus Eric Riegen, directeur van Barry Emons, een bedrijf dat veilige slaap- en snoezel oplossingen biedt voor deze doelgroep.
“Met het bezoek is een basis gelegd met het consulaat, ministeries en zorginstellingen in Dubai waar de komende jaren, samen met onze partners vervolg aan gegeven gaat worden.” Aldus Marc Kalf, manager zorginnovatie.

Aanleiding voor het bezoek was het werkbezoek in augustus van een delegatie van de Prime ministers Office aan Health Valley,  waarbij veel waardevolle contacten en aanknopingspunten zijn uitgewisseld met het netwerk. 

HealthValleybezoekDubai2016.JPG
Tarek Isak, Eric Riegen, Freek Baars, Sara Benjamin en Marc Kalf op bezoek bij het Prime Ministers Office van de Verenigde Arabische Emiraten.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Health Valley

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners