Home Actueel Pensioenfonds Zorg en Welzijn draagt via Health Valley bij aan innovatie in de zorg

19 maart 2019

Pensioenfonds Zorg en Welzijn draagt via Health Valley bij aan innovatie in de zorg

Vandaag heeft Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) zich aangesloten bij Health Valley Netherlands. Dit is een netwerkorganisatie in de zorg waar bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen en overheden elkaar ontmoeten en versterken. Doel is om technologie en de zorg bij elkaar te brengen en zo innovaties te versnellen ten behoeve van patiënten en  zorgmedewerkers.

Bij PFZW werken we graag aan oplossingen die ervoor zorgen dat zorgmedewerkers gezond en vitaal kunnen werken tot hun pensioendatum. Die oplossingen kunnen met de pensioenregeling te maken hebben, zoals bijvoorbeeld het stimuleren van deeltijdpensioen. Maar we bundelen ook de krachten met werkgevers en werknemers om samen bij te dragen aan duurzame inzetbaarheid van al die mensen die werkzaam zijn in de sector zorg en welzijn. Door ons nu aan te sluiten bij Health Valley kunnen we daar nog beter invulling aan geven.

Peter Borgdorff, directeur PFZW: "Dit netwerk biedt ons de mogelijkheid om met nog meer innovatieve partijen in  de zorg in contact te komen. Dit biedt ons de kans om snel uitdagingen die in de sector spelen op te halen en hierop in te spelen. Bovendien kunnen wij sneller en gemakkelijker onze nieuwe diensten testen bij betrokkenen. En daarmee al die mensen in onze sector, die zo goed zorgen voor anderen, te helpen om tot hun pensioen vitaal door te werken." 

Chris Doomernik, directeur Health Valley Netherlands: "Met de komst van PFZW in ons netwerk is er een belangrijke partner bijgekomen die een directe connectie met zorgmedewerkers heeft. Graag maken we de verbinding tussen innovatieve bedrijven, zorginstellingen en kennisinstellingen uit ons netwerk om PFZW te ondersteunen met haar innovatieagenda." 

PFZW_HV.jpg
Op de foto staan van links naar rechts: Chriss van Pul (Innovatiemanager PFZW), Peter Borgdorff (directeur PFZW), Chris Doomernik (Directeur Health Valley) en Marc Kalf (Innovatiemanager Health Valley). Deze foto is rechtenvrij te gebruiken.
 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Ellen Habermehl
Pensioenfonds Zorg en Welzijn


Tags

Health Valley Partners