Home Actueel Toekomstmakers50

23 april 2018

Toekomstmakers50

StartupDelta Summit ging op zoek naar de bouwers aan het Nederlandse startup-ecosysteem. Inmiddels zijn alle stemmen geteld en werden op 19 april jl. tijdens de StartupDelta Summit in Arnhem de 50 Toekomstmakers gepresenteerd! Zij zijn de 50 Toekomstmakers die het Nederlandse innovatie ecosysteem tot de top van de wereld maken! Health Valley is er trots op dat haar directeur Chris Doomernik en innovatiemanager Marc Kalf met hun nominatie in deze lijst staan vermeld! John Schalken van Briskr verdiende ook een nominatie. Gefeliciteerd.

Bekijk het digitale Toekomstmakers50 Magazine

Het Toekomstmakers50 Magazine bestaat uit personen die een onmisbare rol spelen in het versterken en verbinden van het startup ecosysteem in Nederland. De Toekomstmakers zijn genomineerd door innovatiehubs. Daarna werden ze afhankelijk van de publieksstem.

De Toekomstmakers zijn onderverdeeld in de pijlers waaruit het startup-ecosysteem bestaat: kapitaal, talent, expertise, netwerk, support en launching customership. De geselecteerde startende ondernemers krijgen een speciale vernoeming in het Toekomstmakers50 Magazine. Startups staan namelijk centraal in het verhaal: we bouwen samen aan het ecosysteem om hun start, groei en internationalisatie beter mogelijk te maken.

Toekomstmakers.jpg
 


Terug naar het overzicht

Auteur:
StartupDelta Summit
StartupDelta

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners