Home Actueel Where people make the difference, Health Valley Event 2018

14 maart 2018

Where people make the difference, Health Valley Event 2018

Where people make the difference, Health Valley Event 2018

Na maanden van voorbereidingen, is het over morgen alweer zover: ons jaarlijkse Health Valley Event in de Cinemec in Nijmegen. De tiende editie van hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland waar ruim 1200 mensen aan deelnemen. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘Where people make the difference’.

Ik ben trots op de jaarlijkse traditie om met steun van onze netwerkpartners en vele andere relaties zo’n geweldig succesvol event neer te zetten.

Donderdag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken. Gisterochtend was ik ook nog op bezoek bij dagvoorzitter Dolf Jansen om de laatste voorbereidingen te treffen. En hoe hij die dag het verschil gaat maken? Dat kan niet anders dan met zijn aanstekelijke energie!

We zijn trots op alle sprekers die op deze dag hun expertise willen delen en laten zien hoe zij dagelijks het verschil maken. Eén van deze inspirerende keynote sprekers is Hans Clevers. Een introductie is bijna niet nodig voor deze arts, wetenschapper en ondernemer. Hans Clevers ontving als vooraanstaand wetenschapper diverse, prestigieuze prijzen en onderscheidingen en is daarnaast wetenschappelijk directeur bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Hij is een lichtend voorbeeld voor mensen die het verschil maken en zal de zaal zeker verrassen met een boeiende lezing. Prof. dr. Angela Maas (Hoogleraar Cardiologie, Radboudumc) staat bekend om haar regelmatige aanwezigheid in de publiciteit waarin ze aandacht vraagt voor de diagnostiek en behandeling van hartproblemen van vrouwen. In het plenaire ochtendprogramma neemt deze topexpert ons op inspirerende wijze mee in het vrouwenhart. Wist je dat Angela de stichting Heart for women heeft opgericht om fondsen in te zamelen voor onderzoek naar dit thema? Een mooi voorbeeld van een arts-wetenschapper die het verschil maakt in de zorg!

Daarnaast kijken we uit naar alle andere sprekers en ondernemers, die hun product, dienst of verhaal aan de bezoekers van het event willen presenteren. Zo kun je in het Living Lab bijvoorbeeld zelf ervaren hoe een videobril je kan helpen om te ontspannen tijdens een ingreep, kun je een echoapparaat ‘hands-free’ bedienen en ontdekken hoe slim incontinentiemateriaal ervoor zorgt dat je als patiënt nooit meer een nat bed hebt. Kortom, een inspirerende dag waarin we een kijkje kunnen nemen in de zorg van morgen. Ik ben trots op de jaarlijkse traditie om met steun van onze netwerkpartners en vele andere relaties zo’n geweldig succesvol event neer te zetten.

De laatste kaarten zijn in de verkoop gegaan, dus wil je dit event niet missen koop dan nog snel je kaartje op www.healthvalleyevent.com


Terug naar het overzicht

Auteur:
Chris Doomernik
The Economic Board


Tags

Health Valley Partners