Nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van Life Sciences & Health en de sector

Nieuws uit LS&H sector

Nederland beste economie van Europa

Van 141 landen wereldwijd doen alleen Singapore, de Verenigde Staten en Hong Kong het economisch beter dan Nederland.

Bekijk nieuws

HealthInc: nieuwe startupbootcamp e-health van start

Het Amsterdam health & technology institute (ahti) en de founders van Startupbootcamp starten samen met publieke en private partners een acceleratorprogramma voor startups en scale-ups uit de HealthTech sector genaamd HealthInc.

Bekijk nieuws

Wegwijzer bekostiging digitale zorg 2020

De NZa heeft de Wegwijzer bekostiging digitale zorg voor 2020 weer uitgebracht, nadat vrijwel alle nieuwe declaratieregels voor de zorg zijn vastgesteld.

Bekijk nieuws

Zorginnovatie gaat goede kant op, maar er is meer mogelijk

Steeds meer vormen van technologie breken succesvol door in de zorg. Toch blijft gebruik van e-health nog achter op wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk nieuws

Zorginstituut kijkt naar effectiviteit, beschikbaarheid e-health voor COPD

Op het gebied van zinnige zorg kwamen de afgelopen week vier publicaties van het Zorginstituut uit met een focus op longaandoeningen, waaronder twee met een focus op e-health.

Bekijk nieuws

GES 2019: levensverbeterende innovaties voor het voetlicht

De ondernemerstop benadrukte dat overheden een essentiële rol hebben bij het creëren van een omgeving waarin deze zorginnovaties tot hun recht komen.

Bekijk nieuws

Health Deal I-JGZ: innovaties voor een nog gezondere-jeugd

Het gezin centraal stellen. Dat is de sleutel tot een nog gezondere jeugd. De jeugdgezondheidszorg (JGZ) zet kinderen in hun kracht, versterkt het probleemoplossend vermogen van het gezin en is als adviseur altijd dichtbij.

Bekijk nieuws

Medical Delta wil iedereen er 5 gezonde levensjaren bij geven

Samenwerkingsverband Medical Delta heeft een groot wetenschappelijk programma gelanceerd dat zich richt op technologische oplossingen voor de gezondheidszorg.

Bekijk nieuws

'Zorg scoort hoog op innovatie'

Zorgorganisaties beschikken vaak over een formeel innovatiebudget, werken veel met externe partijen samen en hebben een actievere marktbenadering dan bedrijven in andere topsectoren.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 13)
 |<  < 1 - 2  >  >| 

Health Valley Partners