Nieuws uit ons netwerk

Jouw bericht delen?

Ben je partner en heb je een nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl om het bericht op deze website te plaatsen. Op de profielpagina van partners zijn de gepubliceerde nieuwsberichten over en van die partner terug te vinden onder de tab Publicaties

TechMed Magazine 2021.2

This newest edition of the TechMed magazine contains myriad examples of the wonderful results of collaboration.

Bekijk nieuws

TU´s werken in 4TU.Health samen aan medische innovaties

De vier Technische Universiteiten die Nederland telt (TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente en Universiteit Wageningen) bundelen voortaan hun kennis en kunde op het gebied van medische- en gezondheidstechnologie.

Bekijk nieuws

Health~Holland Update: From Waiting Room to Living Room

To keep our healthcare system accessible to all Dutch people, we must offer health and care in a new way: more at the patient’s home, more in collaboration with our own network, with the patient at the centre. And most importantly: fit to the need of the patient.

Bekijk nieuws

Themajaar #100yearspharmafuture voor een eeuw medicijnen maken in Oss

Binnenkort is het 100 jaar geleden dat in Oss de eerste medicijnen werden gemaakt. Dit zette een ontwikkeling in gang die Oss heeft gevormd tot wat het nu is. Een mijlpaal die wordt gevierd met een themajaar.

Bekijk nieuws

5 initiatieven die de zorg gaan veranderen

Volgens Business Developer Life Sciences & Medtech Stephan Hulsbergen behoort SARA Robotics tot de vijf kansrijke start-ups en initiatieven die de komende jaren wel eens een flinke impact kunnen hebben op ons zorgsysteem!

Bekijk nieuws

Twee nieuwe UT MedTech spin-off oprichtingen: AMES en FlowBeams

Op 1 oktober 2021 zijn twee spin-offs van de Universiteit Twente opgericht. Het gaat om AMES en FlowBeams, beide MedTech bedrijven.

Bekijk nieuws

Blog: Kiezen of delen

September trakteert ons op een paar prachtige nazomerdagen. Een goed moment om lekker buiten te zijn en een terrasje te pakken. Terwijl ik in de stad aanschuif aan een vrij tafeltje, valt mijn oog direct op een sticker op het tafelblad. Er staat een QR-code op, en daarbij de boodschap dat niemand de bestelling komt opnemen.

Bekijk nieuws

Dutch Healthtech 2021 Report: Unlocking its untapped potential

This report sheds light on the Dutch Healthtech sector from the founders' and investors' perspectives.

Bekijk nieuws

Health Valley en Kennispoort Regio Zwolle starten samenwerking

Health Valley en Kennispoort Regio Zwolle starten een samenwerking om health innovatie in Regio Zwolle blijvend op de kaart te zetten

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 154)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Health Valley Partners