Nieuws uit ons netwerk

Jouw bericht delen?

Ben je partner en heb je een nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl om het bericht op deze website te plaatsen. Op de profielpagina van partners zijn de gepubliceerde nieuwsberichten over en van die partner terug te vinden onder de tab Publicaties

Intensieve samenwerking tussen SARA Robotics en Hertek

SARA Robotics en Hertek werken intensief samen, met als eerste resultaat een integratie tussen zorgrobot SARA en het Sonevo zorgplatform van Hertek.

Bekijk nieuws

Xenikos Announces T-Guard Phase 3 Clinical Update and Outlines 2021-2022 Corporate Objectives

Company Plans to Commence New Pivotal, Randomized Phase 3 Study Evaluating T-Guard Versus Ruxolitinib in Patients with Grade III or IV Steroid-refractory Acute Graft-Versus-Host Disease in Second Half of 2021.

Bekijk nieuws

Twente krijgt groot lab voor gezamenlijk gebruik biomedische bedrijven

Het is de bedoeling dat biomedische bedrijven in de MedTech Factory op Kennispark Twente ruimtes huren voor onderzoek.

Bekijk nieuws

Eerste toekenningen uit Europees Herstelfonds (REACT-EU) in Oost Nederland

Met het REACT-EU-programma helpt Europa de provincies Overijssel en Gelderland met investeren in een snel economisch herstel van COVID-19.

Bekijk nieuws

Saxion zet hbo master Robotics Systems Engineering met bedrijfsleven op

Deze nieuwe hbo-master is ontwikkeld op verzoek van én samen met enkele toonaangevende bedrijven en is de eerste die specifiek gericht is op de roboticakant van system engineering.

Bekijk nieuws

Europa en Oost-Nederland investeren in medische vernieuwing

Met het REACT-EU programma helpt Europa de provincies Overijssel en Gelderland met investeren in een snel economisch herstel na COVID-19.

Bekijk nieuws

Khondrion announces publication in PLOS ONE of new research showing normalisation of prostate cancer

Khondrion announces publication in PLOS ONE of new research showing normalisation of prostate cancer stem cell mPGES-1 overexpression and inhibition of cancer spheroid growth by sonlicromanol’s active metabolite.

Bekijk nieuws

Heb jij de toekomstbeelden al gezien?

Om vanuit het missiegedreven topsectoren- en Innovatiebeleid te werken aan de toekomst zijn er samen met experts, toekomstbeelden ontwikkeld die schetsen hoe gezondheid en zorg er anno 2030 uit zal zien.

Bekijk nieuws

De BOM en Rabobank investeren in ontwikkeling zorgrobot SARA

De BOM en de Rabobank investeren in de verdere ontwikkeling van SARA, de zorgrobot die professionele zorgverleners in de langdurige zorg werk uit handen neemt.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 124)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Health Valley Partners