Nieuws uit ons netwerk

Jouw bericht delen?

Ben je partner en heb je een nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl om het bericht op deze website te plaatsen. Op de profielpagina van partners zijn de gepubliceerde nieuwsberichten over en van die partner terug te vinden onder de tab Publicaties

Nieuw ICAI lab voor OnePlanet Research met Radboudumc, Radboud Universiteit, en imec

Meer regie over Parkinson en Alzheimer met apps en avatars.

Bekijk nieuws

AI for Life podcast #6: zelflerende algoritmes

In deze aflevering praten we over 'zelflerende algoritmes'.

Bekijk nieuws

Kabinet Trekt 646 Miljoen Euro uit voor Economische Groei

Tussen de tien projecten waarin het kabinet investeert zitten ook twee strategische publiek-private partnerschappen ondersteund door Topsector LSH: Health-RI en RegMed XB.

Bekijk nieuws

Deloitte: virtuele zorg is revolutie, geen evolutie

Virtuele zorg is hard nodig om de zorg op termijn betaalbaar en beheersbaar te maken. Toch moet de echte revolutie van virtuele zorg nog komen...

Bekijk nieuws

Project Tessa 2.0 | Het vervolg van de implementatie van een sociale robot

Zorgaanbieder Siza en Academy Het Dorp onderzoeken samen hoe robot Tessa kan bijdragen aan het creëren van een dagstructuur voor mensen met een beperking.

Bekijk nieuws

UT studenten helpen mensen met beperking

Vijftien teams van tweedejaars bachelor studenten Industrial Design Engineering van de UT hebben een product ontworpen voor een persoon met een fysieke of cognitieve beperking.

Bekijk nieuws

Veelbelovende nazorg voor kwetsbare patiënt op de IC

Het Radboudumc, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Rijnstate en Bernhoven starten in 2021 een groot onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van gestructureerde, persoonsgerichte nazorg voor deze groep patiënten.

Bekijk nieuws

Radboudumc lanceert Health Innovation Labs

De innovatie-activiteiten van het Radboudumc zijn voortaan ondergebracht in een nieuw organisatie-onderdeel: Radboudumc Health Innovation Labs.

Bekijk nieuws

Medtech-innovaties versneld naar de markt door rijksinvestering van 8 miljoen

De 4 technische universiteiten (4TU) bundelen hun krachten met drie medisch academische centra en durfinvesteerder Innovation Industries om medisch technische (medtech) oplossingen sneller naar de markt te brengen.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 66)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >| 

Health Valley Partners