Nieuws uit ons netwerk

Jouw bericht delen?

Ben je partner en heb je een nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl om het bericht op deze website te plaatsen. Op de profielpagina van partners zijn de gepubliceerde nieuwsberichten over en van die partner terug te vinden onder de tab Publicaties

Tien healthtech scale-ups in Rise-programma Techleap

Techleap.nl telt tien nieuwe scale-ups in haar Rise-programma, gericht op techspelers in het Nederlandse scale-up-ecosysteem.

Bekijk nieuws

Start-up Patholyt ontwikkelt AI-innovaties voor de patholoog

Patholyt (spin-off van het Radboudumc) wil de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in de pathologie versnellen en de kansen van kankerpatiënten wereldwijd verbeteren.

Bekijk nieuws

Podcast AI for Life - Afl. 8: MI-robot

De aflevering gaat over de MI-robot: een project waarin Radboudumc, Soteria Medical en Tesla Dynamic Coils samenwerken aan technologie waarmee kankertumoren beter ontdekt en geïdentificeerd kunnen worden. 

Bekijk nieuws

Groot AI-project ontvangt 95 miljoen voor 10 jaar publiek-privaat onderzoek

NWO gaat twee consortia financieren met een looptijd van tien jaar. Het Radboudumc neemt deel aan het ROBUST-consortium, dat bestaat uit 17 AI-labs waarvan er 8 zijn gericht op de gezondheidszorg.

Bekijk nieuws

Van praten naar doen, een rondje ideeën voor een sterk Lifeport

Op 2 september presenteerde de Rabobank een rapport dat opgaven aanreikt voor het verstevigen van de economie in de regio Zuid-Gelderland. Hierbij is samenwerken in triplehelix-verband binnen het innovatienetwerk Lifeport in ieder geval the way to go.

Bekijk nieuws

T-cellen effectiever tegen tumorcellen als ze samenwerken

Wetenschappers van het Radboudumc hebben samen met een internationaal team een belangrijke ontdekking gedaan als het gaat om het opruimen van tumorcellen met behulp van zogenoemde cytotoxische T-cellen

Bekijk nieuws

Samenwerking voor zorginnovaties niet vanzelfsprekend

Dat voor innovaties rondom zorg en gezondheid altijd samenwerking nodig is, is voor Karen van Ruiten glashelder. Duidelijk is ook dat die samenwerking niet altijd vanzelf komt.

Bekijk nieuws

Mijlpaal voor Xenikos: Nijmeegs biofarmaceutisch bedrijf haalt €40 miljoen op

Xenikos heeft een financiering van €40 miljoen gerealiseerd in converteerbare leningen, bestaande uit twee gelijke tranches van €20 miljoen.

Bekijk nieuws

MindAffect ontvangt financiering voor ontwikkeling van betere diagnoses met Brain Computer Interface

MindAffect, een deep tech bedrijf uit Nijmegen gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en Brain Computer Interfaces (BCI), heeft succesvol een financiering opgehaald.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 143)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Health Valley Partners