Nieuwtjes van en over partners van ons netwerk

Nieuws uit ons netwerk

Jouw bericht delen?

Ben je partner en heb je een nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl om het bericht op deze website te plaatsen. Op de profielpagina van partners zijn de gepubliceerde nieuwsberichten over en van die partner terug te vinden onder de tab Publicaties

Schrijf je als zorgaanbieder in voor de Health Valley Bridge prijs 2021 en win € 15.000!

Wij nodigen zorgaanbieders uit om projecten in te dienen waarbij door middel van technologie, zorg dichterbij de eigen leefomgeving wordt gebracht, met als doel om langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren.

Bekijk nieuws

Tracker voor persoonlijk welzijn ontvangt bijdrage van EU en Gelderland

Met behulp van fysiologische metingen geeft het INGE3 project inzicht in gezondheid en mentaal welbevinden van de gebruiker.

Bekijk nieuws

Meer diagnoses bij zeldzame ziekten

Het Diagnostiek-in-3D project is erop gericht om het aantal patiënten met een zeldzame ziekte waarvoor een diagnose gesteld wordt vergroten.

Bekijk nieuws

Menzis brengt ggz-instellingen bij elkaar voor betere angst- en depressiezorg

Waardegerichte zorg op het gebied van angst en depressie. Dat is de focus van Arnoud van der Geijs, zorgexpert GGZ van Menzis. Aan een door Menzis opgezet traject nemen vijftien aanbieders deel.

Bekijk nieuws

Versnellingsprogramma imec.istart onderweg naar Gelderland

imec.istart, het versnellingsprogramma voor start-ups van imec in België, breidt uit naar Nederland en heeft de voorkeur om zich ook in Gelderland te vestigen.

Bekijk nieuws

Vliegwiel lanceert e-health campagne 'Thuis kan het ook'

Om thuis monitoring onder de aandacht te brengen van patiënten en zorgverleners is het Vliegwiel de campagne ‘Thuis kan het ook’ gestart.

Bekijk nieuws

TNO en IKNL zetten in op AI voor oncologie

TNO en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) slaan de handen ineen en gaan samenwerken op het gebied van innovatieve AI-oplossingen voor de zorg.

Bekijk nieuws

TNO en Erasmus Centre for Entrepreneurship lanceren opleiding om innovatie te stimuleren

TNO orkestreert veel innovatiecentra en – initiatievenen en wil aan de hand van het nieuwe leerprogramma deze kennis met professionals uit de markt delen en hen begeleiden bij hun eigen praktijk.

Bekijk nieuws

Maaike Kleinsmann treedt toe tot bestuur van National eHealth Living Lab

Maaike Kleinsmann treedt toe als bestuurslid van het National eHealth Living Lab (NeLL). De hoogleraar Design for Digital Transformation aan de TU Delft zal zich bij NeLL richten op design en devices.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 419)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Health Valley Partners