Home Actueel Nieuws uit ons netwerk Marktleider Catalyze nieuwe partner van zorginnovatienetwerk Health Valley

31 januari 2019

Marktleider Catalyze nieuwe partner van zorginnovatienetwerk Health Valley

Catalyze en het grootste netwerk van zorginnovaties in Nederland, Health Valley, slaan de handen ineen. Op woensdag 30 januari verwelkomde Health Valley de marktleider in het verkrijgen van financiering voor biomedische en gezondheidszorginnovaties, evenals voor projecten in de gerelateerde ICT, eHealth en big data-velden.

Binnen het netwerk van Health Valley ontmoeten en versterken bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen en overheden elkaar. Samen brengen ze technologie en de zorg bij elkaar en innovaties naar de patiënt.

Kirsten van Benthem, Commericeel Manager bij Catalyze: "Wij zijn verheugd met dit strategisch partnership. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om synergie te creëren door het netwerk van Health Valley en expertise van Catalyze samen te brengen. Door het definiëren van een lange termijn financieringsstrategie en het zorgen voor fundraising, stellen we onze klanten in staat hun research en development proces te versnellen, om zo innovaties sneller bij de patient te krijgen.”
 

Specifieke kennis financieringsmarkt

Marc Kalf, innovatiemanager Health Valley: "Wij zijn erg blij met Catalyze als partner omdat zij specifieke kennis hebben van de financieringsmarkt voor Life Sciences & Health. Op nationaal en Europees niveau kunnen ze bedrijven en kennisinstellingen uit ons netwerk ondersteunen met hun expertise. Ook het bouwen van consortia is iets dat we vanuit Health Valley stimuleren en onder de aandacht brengen.”

HealthValley_Catalyze.jpg
Marc Kalf, innovatiemanager bij Health Valley en Kirsten van Benthem, Commericeel Manager bij Catalyze


Terug naar het overzicht

Auteur:
Kim van Baal
Health Valley Netherlands

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners