Home Actueel Nieuws uit ons netwerk Founding father zegt Academy Het Dorp gedag

05 januari 2021

Founding father zegt Academy Het Dorp gedag

Brigitte Boon is per 1 januari benoemd tot bestuurder van Academy Het Dorp (AHD). Zij volgt in deze rol Rob Hoogma op, die in 2016 aan de wieg stond van landelijke centrum voor technologie en innovatie in de langdurige zorg.

Boon is sinds drie jaar werkzaam bij Academy Het Dorp in de functie van Chief Research Officer. “Ik ben trots op onze zinvolle projecten over de inzet van technologie en data in de langdurige zorg, gericht op het verhogen van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van mensen met beperkingen”, zegt Boon over haar verbondenheid met Academy Het Dorp.

“Daarbij werken we altijd samen met cliënten en zorgprofessionals en onderzoeken we wat deze innovaties voor hen opleveren. Ik zie ernaar uit om dit werk voort te zetten en leiding te geven aan ons mooie team.”

Waardering

Hoogma was als founding father sinds 2016 bij Academy Het Dorp betrokken. Het team spreekt zijn waardering uit voor zijn innovatieve blik en voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid. Hoogma legde eerder als zijn functie als bestuursvoorzitter van Siza neer. Tot 1 januari 2020 combineerde hij zijn werkzaamheden bij Academy Het Dorp met het bestuursvoorzitterschap bij Siza. Nu zegt Hoogma ook het voorheen nauw aan Siza verbonden centrum voor technologie en innovatie gedag.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Skipr


Tags

Health Valley Partners