Home Actueel Health Valley Event geannuleerd vanwege recente ontwikkelingen coronavirus

06 maart 2020

Health Valley Event geannuleerd vanwege recente ontwikkelingen coronavirus

Nijmegen 6 maart 2020 - Vanwege de recente ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft het bestuur van de Stichting Health Valley Netherlands besloten het Health Valley Event 2020 op 10, 11 en 12 maart in Nijmegen te annuleren. Het bestuur ziet het besluit als onvermijdelijk omdat het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals niet goed is te overzien. Daarbij voorziet het bestuur een flinke afname in de deelname aan het congres. Het besluit tot annulering is genomen na consultatie van diverse professionals in de zorgsector. 

“Het risico is te groot dat eventuele besmetting zal leiden tot uitval van zorgprofessionals en overbelasting van lokale zorgsystemen, juist op een moment dat ze hard nodig zijn,’ aldus René Penning de Vries, bestuursvoorzitter van Health Valley. 

 

Verantwoordelijkheid

Het Health Valley Event 2020 zou voor de twaalfde keer gehouden worden in Pathé Nijmegen. Dit jaar voor het eerst met een driedaags internationaal programma. Omdat veel bezoekers van het Health Valley Event werkzaam zijn in de zorgsector, voelt de organisatie een bijzondere verantwoordelijkheid en wil ze geen enkel risico nemen. Verdere berichten over de afhandeling van het Health Valley Event 2020 zullen volgen in de komende dagen.<.p>

Health Valley Event 2021

Health Valley heeft niet de intentie om het geplande event van 10, 11 en 12 maart 2020 te verplaatsen naar een andere periode dit jaar. Naar verwachting vindt de volgende editie van Health Valley Event plaats in maart 2021. Meer informatie hierover volgt de komende weken. 

Het Health Valley Event

Het Health Valley Event is het grootste zorginnovatiecongres van Nederland. Er komen mensen uit zowel het bedrijfsleven, kennisinstellingen als overheden bij elkaar om te werken aan de gezondheid van nu en de zorg van morgen. Op het event staat het uitwisselen van kennis, maar ook het opdoen van inspiratie en vooral matchmaking centraal. Meer informatie hierover: www.healthvalleyevent.com


logo_HVE_2020_RGB.png

 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Kim van Baal
Health Valley Netherlands

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners