Home Actueel Nieuws uit ons netwerk Jouw Omgeving en Avinty slaan de handen ineen

05 maart 2021

Jouw Omgeving en Avinty slaan de handen ineen

Samen het verschil willen maken binnen de digitale zorg. Een integrale oplossing bieden voor zorgverlening enerzijds en zorgverantwoording anderzijds. Cliënten, patiënten en verwanten eigen regie geven en behandelaren ontzorgen. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom Jouw Omgeving en Avinty ervoor kiezen de handen ineen te slaan.

Avinty ontwikkelt software-systemen voor verschillende zorgmarkten. Hun oplossingen Care4USERKarify en Reflex dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de ggz, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatie.

De visie en missie van Jouw Omgeving en Avinty sluiten naadloos op elkaar aan. De samenwerking biedt kansen om in te spelen op actuele ontwikkelingen, zoals het verbeteren van integrale hulpverlening met- en rondom de cliënt en de samenwerking in de keten.

Tom Nij Bijvank (Algemeen directeur Jouw Omgeving):   

“Ik ben heel blij met deze samenwerking omdat we met elkaar in staat zijn onze ambities waar te maken. Met de cliënt centraal, en een naadloze integratie van eHealth binnen de ECD’s en EPD’s, kunnen we direct veel betekenen voor de zorg. Daarnaast geven we hiermee de ontwikkeling van de persoonlijke omgeving van de cliënt (PGO) een boost.

De missie van Jouw Omgeving is ‘impact maken, voor gebruiker én zorgprofessional’. Met de toetreding tot de Avinty groep kunnen we die ambitie waarmaken voor het zorglandschap, de sector die het meer dan ooit verdient zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.” 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Jouw Omgeving

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners