Build your startup, anywhere anytime

Learn how to build a startup with our FREE 10-week online program.

Home Actueel Nieuws uit ons netwerk Nederlandse incubators gooien deuren open met gratis online programma

19 december 2019

Nederlandse incubators gooien deuren open met gratis online programma

Twaalf incubators en ondernemersnetwerken gaan samenwerken onder de noemer StartupLeap, en bieden hiermee een gratis, door coaches ondersteund, online programma voor startende tech-ondernemers.

Onder andere Health Valley, TechLeap, The Next Women (Amsterdam), ECE (Rotterdam), UtrechtInc (Utrecht), Novel-T (Enschede), SBIC (Noordwijk), Braventures (Noord-Brabant), Dutch SE, UU Centre for Entrepreneurship, StartupUtrecht, en Inqubator (Leeuwarden) sluiten zich aan bij StartupLeap, zo maakte het programma vanochtend bekend. Hierdoor kan iedereen, ongeacht haar of zijn financiële situatie, drukke agenda of fysieke beperkingen, met de middelen en het netwerk van deze incubators een technologiebedrijf starten.

Managing director Jorg Kop van UtrechtInc, zegt: “Als je voor de eerste keer een tech-bedrijf op wil zetten, heeft een gerenommeerde incubator een enorme toegevoegde waarde. Deze zit echter niet op elke hoek van de straat. Het gratis online programma van StartupLeap biedt lessen van de beste sprekers, het verbindt deelnemers aan andere ondernemers en het brengt ze in contact met ervaren startup coaches en mentoren.”

Innovatiemanager Marc Kalf van Health Valley, zegt: "Samenwerken met het hele ecosysteem in Nederland is een fantastische kans om een innovatie voorsprong te creëren. Ik sta klaar om de startups te helpen."

Aanmelden is mogelijk via http://startupleap.org tot 3 februari 2020 en deelname is gratis. Het online programma start op 10 februari en duurt 10 weken.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Benjamin Garcia
UtrechtInc


Tags

Health Valley Partners