Home Actueel Top 3 Nationale Zorginnovatieprijs pitch scale-up uitdagingen

18 mei 2017

Top 3 Nationale Zorginnovatieprijs pitch scale-up uitdagingen

Op 9 maart jl. werd de Nationale Zorginnovatieprijs uitgereikt tijdens het Health Valley Event 2017. Deze prijs is in het leven geroepen voor innovatieve ondernemingen in de scale-upfase. Aan deze prijs was een bedrag van € 15.000 verbonden. Ook was toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners toegezegd om er samen voor te zorgen dat een innovaties versneld worden. Om invulling aan dat laatste te geven is op 17 mei jl. een pitchsessie gehouden voor de top 3 van de Nationale Zorginnovatieprijs.

Op het kantoor van de Economic Board Utrecht werden de ondernemers achter Umenz AppA-View en Qbi ontvangen. Elk kregen zij de gelegenheid om hun concrete hulpvragen voor te leggen aan alle aanwezige partners van Stichting Zorginnovatie Nederland. Dit leverde interessante discussies, strekkend van personele opschaling en financieringsvraagstukken tot internationaliseringsagenda’s. De partners hebben allen concrete toezeggingen kunnen doen die de ondernemers verder kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Het was de eerste keer dat op deze manier opvolging werd gegeven aan de Nationale Zorginnovatieprijs. De top 3 was erg te spreken over deze aanpak. Pieter-Joep Huige (Umenz): “Mijn complimenten voor de grondhouding van zorginnovatie.nl. Toen wij de Nationale Zorginnovatieprijs wonnen werd ons meteen toegezegd: ‘We gaan niet toestaan dat jullie niet succesvol worden. We gaan met z’n allen om jullie heen staan.’”.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Zorginnovatie.nl
Zorginnovatie.nl

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners

RSS 2.0