Home Actueel Nieuws uit ons netwerk TZA ProbeerService werkt nu met Thuisleefbieb software

17 mei 2021

TZA ProbeerService werkt nu met Thuisleefbieb software

De ProbeerService is geheel vernieuwd en maakt gebruik van het softwareplatform van Thuisleefbieb. Deze speciaal ontwikkelde software, welke is ingericht voor de TZA, wordt ingezet als uitleenservice en als een test- en voorraadsysteem voor zorgtechnologie.

Toegankelijk voor iedereen

Iedereen kan de producten die in de uitleen staan bekijken via de website tza.thuisleefbieb.nl. Alleen medewerkers van leden kunnen een account aanmaken om de producten te lenen.

Lenen = review maken

Voorwaarde voor het lenen is dat je bij het terugbrengen ook een review invult. Daarmee laat je zien wat de toegevoegde waarde was van een product voor jou en je cliënt, of het makkelijk te gebruiken is enzovoorts. De reviews zijn ook bedoeld om op managementniveau te kunnen analyseren welke (duurdere) producten de moeite waard zijn om aan te schaffen voor je organisatie. De TZA ProbeerService faciliteert deze analyse door reviews te verzamelen en via het platform aan te bieden aan haar leden.

Praktijkervaring draagt bij aan betere implementatie

Bijkomend voordeel van de ProbeerService is dat je als medewerker laagdrempelig kennismaakt met technologie. Daardoor gebruik je het eerder voor je cliënt of in het werkproces van je team.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Technologie & Zorg Academie

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners