Uitgelicht

Hier vind je berichten met succesverhalen, facts & figures en andere zaken over Health Valley, onze partners en ons innovatienetwerk die we graag in de etalage zetten.

Ben jij onze nieuwe collega innovatiemanager?

Is je blik gericht op vooruitgang van de zorg? Begrijp je waar de uitdagingen op het gebied van innovatie voor de gezondheidszorg en ondernemers liggen? Heb je een relevant netwerk?

Bekijk nieuws

Health Valley 2022: sterker netwerk, aangescherpte ambitie en passende partnerpakketten

Vanaf 2022 bundelen wij onze krachten met Health Innovation Park, om zo voor onze partners gezamenlijk met ruim 230 partners, het meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk van Europa te kunnen gaan vormen.

Bekijk nieuws

Parkinsonpatiënten betere kwaliteit van leven bieden tegen lagere zorgkosten

Health Valley in gesprek met Hans de Regt van Parkinson Smartwatch, het bedrijf dat een oplossing heeft om de kwaliteit van het leven van Parkinsonpatiënten te verbeteren ook nog tegen lagere zorgkosten.

Bekijk nieuws

Eerste testuitslagen lovend: Unieke kap over ziekenhuisbed helpt patiënten bij (nacht)rust!

Meer dan de helft van patiënten heeft bij het verlaten van het ziekenhuis een tekort aan slaap. Start-up Micro-Cosmos ontwikkelt een oplossing voor dit probleem met een unieke kap voor op het bed van patiënten in het ziekenhuis.

Bekijk nieuws

‘De zorgregio van de toekomst’: Pact Care participeert in platform dRural

Pact Care bouwt samen in het het Europese miljoenenproject dRural met Rijnstate Arnhem, gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard, Health Valley en de Universiteit Twente aan een digitaal platform om gezondheidsprofessionals en inwoners met elkaar te verbinden.

Bekijk nieuws

VR4REHAB Innovation Blueprint

Information on mapping out your own Innovation Project using the Hackathon methodology from start to finish, including identifying and onboarding key stakeholders, partners and participants and developing business, marketing and investment strategies.

Bekijk nieuws

Samenwerken aan een nieuwe standaard voor geheugenmonitoring én -training

Herinneringen teruggeven aan mensen met dementie; met dat concept startte Fokko van der Woude zijn bedrijf Tolooba. Met succes. Met BrainTrip werken ze nu aan de Geheugenfittest. Fokko blikt terug op een bewogen jaar.

Bekijk nieuws

Guide Drug Discovery & Development companies and institutes

Deze (Engelstalige) gids is bedoeld om te inzichtelijk te maken welke spelers actief zijn op het gebied van geneesmiddelenontdekking en -ontwikkeling in de regio Oss - Boxmeer - Nijmegen.

Bekijk nieuws

Jaarmagazine Health Valley 2020

In ons jaarmagazine blikken we graag met onze partners terug op de stappen die we in 2020 als netwerk samen hebben gezet, om de gezondheid en de zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 25)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >| 

Health Valley Partners