Uitgelicht

Hier vind je berichten met succesverhalen, facts & figures en andere zaken over Health Valley, onze partners en ons innovatienetwerk die we graag in de etalage zetten.

Nieuwe prijs op het gebied van zorginnovatie voor zorgaanbieders

Health Valley Bridge-prijs stimuleert samenwerking tussen zorg en bedrijven

Bekijk nieuws

Health Valley met partners in Haagse sferen

In Den Haag is het Prinsjesfestival de opmaat voor Prinsjesdag. Elk jaar biedt Prinsjesfestival een provincie de gelegenheid te laten zien wat ze in huis heeft. Dit jaar mocht Gelderland zich van zijn beste kant laten zien. Health Valley was er uiteraard bij en had een aantal partners meegenomen.

Bekijk nieuws

Technologische innovaties in de zorg: een explosie van kansen

Technologische innovaties in de zorg spreken vaak tot de verbeelding. Wie wordt er niet enthousiast van operatierobots die met extreme precisie opereren of exoskeletten waarmee je uit je rolstoel kunt opstaan? Betrokkenen, waaronder Chris Doomernik, beschrijven trends en mogelijkheden, maar plaatsen ook belangrijke kanttekeningen. 

Bekijk nieuws

Succesvol samenwerken met de zorg als zakenpartner

IN2 Maas & Waal in gesprek met Chris Doomernik (directeur Health Valley) en Han de Waard (ondernemer en directeur Slechtziend.nl) over op welke manier de zorgsector en het bedrijfsleven samenwerking kunnen vergemakkelijken.

Bekijk nieuws

Zorginnovaties: hier vind je financiering om de valley of death te overbruggen

Sproutexpert Bert Wams zet een aantal mogelijkheden op een rij hoe je als ondernemer in de life sciences of health voor geld kan aankloppen bij een van de vele financiers.

Bekijk nieuws

Toekomstmakers50

Maak kennis met de 50 Toekomstmakers die het Nederlandse innovatie ecosysteem tot de top van de wereld maken!

Bekijk nieuws

Where people make the difference, Health Valley Event 2018

15 maart was het zover: de jubileumeditie van Health Valley Event! Maar hoe gaat het organiseren van zo'n event? Chris Doomernik geeft ons een kijkje in de keuken.

Bekijk nieuws

Focus op zorginnovaties

Innovaties in de zorg zijn gericht op verbeterde zorg- en dienstverlening, efficiency en kostenbesparing. Hoe hou je die focus scherp? Zeven deskundigen spraken erover bij Pluryn.

Bekijk nieuws

Embedded FieldLabs: innovaties versneld naar de praktijk brengen

Om te voorkomen dat de jaren verstrijken voordat een innovatie breed omarmd wordt, kunnen Health Valley-partners gebruik maken van verschillende Embedded FieldLabs.

Bekijk nieuws
Weergave resultaten 1-9 (van 31)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4  >  >| 

Health Valley Partners

RSS 2.0