Home Actueel Uitgelicht BLOG: Health Valley Event 2019: trots op succesvol evenement

28 februari 2019

BLOG: Health Valley Event 2019: trots op succesvol evenement

Na maanden van voorbereidingen, is het over twee weken alweer zover, namelijk ons jaarlijkse Health Valley Event in Pathé in Nijmegen. De elfde editie van hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland waar ruim 1200 mensen aan deelnemen. Ook dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘Where people make the difference’. Bij Health Valley draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie om voor patiënten het verschil te maken.

Ik ben trots op de jaarlijkse traditie om met steun van onze netwerkpartners en vele andere relaties zo’n geweldig succesvol event neer te zetten.

Met trots kan ik melden dat we weer prachtige keynote-sprekers hebben die het podium gaan betreden en hun verhaal vertellen over hoe zij dagelijks het verschil maken. Zo komt onder ander Hugo de Jonge, Vicepremier en Minister van VWS, aan het woord om zijn visie te geven op de ontwikkelingen in de zorg. Zal prof. dr. Mihai G. Netea van het Radboudumc ons meenemen in het begrijpen van het immuunsysteem: van cel tot patiënt. Gaat internist dr. Sabine Pinedo ons uitleggen hoe de zorg echt ontlast kan worden, namelijk door de kloof tussen techniek en arts kleiner te maken. Legt dr. ir. Allard Kaptein uit hoe hij van een wetenschappelijk idee tot miljardenbedrijf is gekomen. En komt PhD Jo de Boeck aan het woord over zijn visie op Life Sciences & Health. Het geheel wordt net als vorig jaar weer op een leuke manier aan elkaar gepraat door dagvoorzitter en cabaretier Dolf Jansen. Ook reikt Health~Holland dit jaar weer de Nationale Zorginnovatieprijs uit aan een ondernemer en geven we voor het eerst onze eigen Health Valley Bridge Prijs weg, powered by Rabobank Rijk van Nijmegen en Academy het Dorp. Een prijs die speciaal voor een zorgaanbieder is, actief in cure en/of care, die met een andere bedrijf werkt aan een innovatief project dat op patiënten gericht is.

Daarnaast kijken we ook uit naar alle andere sprekers en ondernemers, die hun product, dienst of verhaal aan de bezoekers van het event willen presenteren. Zo kun je in het Living Lab bijvoorbeeld zelf ervaren hoe zorginnovaties werken. Kun je volop netwerken op de beursvloer en ook pitches van inspirerende start-ups horen. En zijn er volop sessies die je kunt bezoeken, zo zijn er sessies vanuit de HAN, universiteiten over het Topfitprogramma, Saxion en ook themasessies zoals Healthy Brain en Personalized Health & Nutrition. Kortom, een inspirerende dag waarin we een kijkje kunnen nemen in de zorg van morgen.

Ik ben trots op de jaarlijkse traditie om met steun van onze netwerkpartners en vele andere relaties zo’n geweldig succesvol event neer te zetten.

Koop hier je tickets! 

banner-Health-Valley-Event-2019-(1).png

Lees ook: Health Valley Event 2019: een vooruitblik


Terug naar het overzicht

Auteur:
Chris Doomernik
The Economic Board


Tags

Health Valley Partners