Home Actueel Uitgelicht BLOG: Innovatiemanager Koen versnelt platform voor extra handen in de zorg

15 april 2020

BLOG: Innovatiemanager Koen versnelt platform voor extra handen in de zorg

Koen-van-den-Hurk.pngIn deze gekke ‘Corona tijden’ laten wij als Health Valley zien waar we voor staan, namelijk samen impactvolle innovaties versnellen om de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken. Deze week laten we Health Valley innovatiemanager Koen van den Hurk aan het woord. 

“Met ingang van de Corona maatregelen halverwege maart, zag je dat bedrijven in ons netwerk even de tijd nodig hadden om om te schakelen naar een andere manier van werken. Er was echter al snel sprake van veel nieuwe initiatieven om Covid-19 zo goed mogelijk het hoofd te bieden. Eén van deze initiatieven is extra handen voor de zorg, met als doel vrijwilligers in de zorg de kans te bieden in contact te komen met de zorginstellingen die deze hulp goed kunnen gebruiken. Om dit aanbod te kunnen inventariseren, heeft een organisatie uit ons netwerk een platform ontwikkeld (o.a. gestart in samenwerking met medewerkers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Ik heb het netwerk van Health Valley ingezet om financiering voor het platform www.extrahandenvoordezorg.nl te vinden. Daarnaast kon het platform ook nog hulp gebruiken om alles draaiende te houden. Onze partner Avisi die verstand heeft van het optimaliseren van processen, kon snel bijspringen, waardoor alles technisch goed blijft draaien. Dit voorbeeld laat zien hoe wij als innovatiemanagers juist nu in deze tijd het verschil kan maken voor de zorg. “


Neem contact op met onze innovatiemanagers!

Heb jij ook een idee of vraag rondom het Coronavirus? Neem dan contact op met een van onze innovatiemanagers en laat jouw idee of hulpvraag ook versnellen!


Check onze Corona informatiepagina

Of check op onze website de pagina met links naar ondersteuningsmogelijkheden omtrent de Coronacrisis met informatie die voor jou relevant kan zijn: https://www.healthvalley.nl/coronacrisis.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Koen van den Hurk
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners