Home Actueel Uitgelicht BLOG: Innovatiemanager Marc zet zich in voor matchmaking ondernemers en zorginstellingen

09 april 2020

BLOG: Innovatiemanager Marc zet zich in voor matchmaking ondernemers en zorginstellingen

Marc-Kalf.pngIn deze gekke ‘Corona tijden’ laten wij als Health Valley zien waar we voor staan, namelijk samen impactvolle innovaties versnellen om de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken. Deze week laten we Health Valley innovatiemanager Marc Kalf aan het woord. 

“Waar ik energie van krijg is om te kijken hoe we bestaande puzzelstukjes bij elkaar kunnen leggen om met zo min mogelijk financiële middelen, zo snel mogelijk naar een eindresultaat te kunnen gaan. Juist in deze tijd, nu ik net als al mijn collega’s vanuit huis werk, is verbinding en contact houden met het netwerk een interessante uitdaging. Vooral omdat er juist binnen ons ‘Health netwerk’ vragen leven, maar ook nagedacht wordt over oplossingen voor COVID-19. Zo komen er veel vragen binnen voor bijvoorbeeld beschermingsmateriaal, maar ook is er aanbod van bedrijven met diagnostische oplossingen om op COVID-19 te kunnen testen. De afgelopen weken heb ik daarom het initiatief genomen en contact opgenomen met de RVO, KVK, Health~Holland en Techleap met de vraag hoe we kunnen samenwerken en gebruik kunnen maken van al bestaande platforms om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Na wat speurwerk en online meetings, zijn we eruit gekomen en is aansluiting gezocht bij een internationaal platform van European Enterprise Network en Flanders Care. En nu is het platform live! Het care and industry platform against CORONA helpt ook Nederlandse ondernemers en zorginstellingen om hun hulpvragen te stellen en aanbod te plaatsen. Dus maak er gebruik van. En als ik je verder nog ergens mee kan helpen, ik zit klaar achter mijn bureau om de telefoon op te nemen of de mail te beantwoorden. Take care en blijf gezond!”

Neem contact op met onze innovatiemanagers!

Heb jij ook een idee of vraag rondom het Coronavirus? Neem dan contact op met een van onze innovatiemanagers en laat jouw idee of hulpvraag ook versnellen!

Check onze Corona informatiepagina

Of check op onze website de pagina met links naar ondersteuningsmogelijkheden omtrent de Coronacrisis met informatie die voor jou relevant kan zijn:
https://www.healthvalley.nl/coronacrisis


Terug naar het overzicht

Health Valley Partners