Home Actueel Uitgelicht Guide Drug Discovery & Development companies and institutes

08 maart 2021

Guide Drug Discovery & Development companies and institutes

De regio Oss - Boxmeer - Nijmegen staat bekend als zeer actief in de life sciences en is de thuisbasis van vele farmaceutische bedrijven en instellingen. Samen vormen ze een complete waardeketen op het gebied van geneesmiddelenonderzoek, -ontwikkeling en -productie. Natuurlijk zijn er ook veel gespecialiseerde dienstverleners, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek of personeel. Hoewel de spelers op het gebied van geneesmiddelenontdekking en -ontwikkeling veelal internationaal actief zijn, is er ook vraag naar lokale en regionale samenwerking tussen bedrijven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en overheidsinstanties. De campussen en Health Valley, het grootste innovatienetwerk in Life Sciences & Health in Nederland, vervullen een cruciale rol door relevante partijen bij elkaar te brengen en de regio te profileren als 'the place to be' op het gebied van life sciences.

Deze gids is bedoeld om te inzichtelijk te maken welke spelers actief zijn op het gebied van geneesmiddelenontdekking en -ontwikkeling in de regio Oss - Boxmeer - Nijmegen. We verstrekken deze informatie aan partijen in de regio, in andere delen van Nederland en in het buitenland om de fantastische voordelen van handelen, werken, studeren en wonen hier te laten zien en om de regio nog sterker te maken!

Download of bekijk hier de laatste (Engelstalige) editie van de Guide Drugs Discovery & Development companies and institutes (maart 2021).

Guide_Drug_Discovery_Development_companies_and_institutes_cover_2021.jpg

Partners voor deze publicatie:
Partners_Guide_DDD-(1).png


Terug naar het overzicht

Auteur:
Kim van Baal
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners