Home Actueel Health Valley Event 2018: jubileumeditie

16 oktober 2017

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

HVE_10thedition.pngOp 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Op HVE 2018 maak je kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende zorginnovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken. Kortom, een event waar je bij wilt zijn! Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com

 

Entreekaarten met Early Bird korting

Reserveer alvast je ticket voor het HVE 2018 en profiteer tot 15 november van de early bird korting van € 50,-. Kom je met 3 personen of meer naar het HVE dan is er een extra korting en betaal je slechts € 275,- in plaats van de reguliere entreeprijs van € 345,-. 

AanmeldenBezoekers.jpg

HVE_150318.jpg


Terug naar het overzicht

Auteur:
Health Valley


Tags

Health Valley Partners

RSS 2.0