Home Actueel Uitgelicht Health Valley Event 2020

22 oktober 2019

Health Valley Event 2020

Het Health Valley Event op 10, 11 en 12 maart 2020 wordt groter, internationaler en uitgebreider dan ooit! Het is dé plek waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zorg kunt zien en beleven. Leg hier als nationale of internationale bezoeker nieuwe contacten en verstevig je netwerk. Ontdek in drie dagen hoe de zorg van morgen eruit gaat zien, maar sta ook stil bij de uitdagingen van vandaag. Het event is er voor iedereen die zich bezighoudt met innovatie in Health, vanuit bedrijfsleven, zorg en welzijn, onderwijs en wetenschap of overheid. Het HVE 2020 biedt een programma om inspiratie op te doen en kennis en ervaringen te delen. Hier komen mensen samen om te werken aan de gezonde mens en de zorg van morgen! 

HV2020_breed.jpg

10 maart 2020 - Meet & match the region

Op de eerste dag van het HVE nemen we je mee in de regio om de laatste trends en innovaties in Health zelf te kunnen beleven! Je kunt kiezen uit diverse aandachtsgebieden, bijvoorbeeld Medical Devices, Preventie of Farma. Met een bus brengen we je naar de hotspot van jouw keuze. Ter afsluiting van de dag is er een netwerkdiner in Nijmegen.

11 maart 2020 - Exploring Life Sciences & MedTech

Laat je deze dag verrassen door de nieuwste ontwikkelingen binnen Life Sciences en Medtech. Tijdens deze dag bieden we je een gevarieerd programma met inspirerende keynote sprekers en diverse parallelle sessies om de diepte in te duiken. Naast Life Sciences en Medtech komen ook Digital Health toepassingen aan de orde. Op de dynamische beursvloer kun je innovaties en demo’s zien en beleven.       

12 maart 2020 - Taking care of future health 

Op deze dag draait het om de zorg van morgen. Hoe kunnen we innovaties zodanig ontwikkelen en implementeren dat patiënten hier profijt van hebben? Laat je inspireren door de nieuwste toepassingen binnen Digital Health, zoals Gaming in de zorg, Artificial Intelligence of Blockchain. Ook de aandachtsgebieden Life Sciences en Medtech komen in het programma aan bod. Samen met jou zoeken we naar manieren om de zorg echt te verbeteren. ​

Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com

Tickets

Profiteer tot 15 november van 25% korting op tickets. Kijk op www.healthvalleyevent.com om je aan te melden of voor meer info. Partners van Health Valley ontvangen in november bericht over het gratis of met korting registreren van tickets. 


Terug naar het overzicht

Health Valley Partners