Home Actueel Uitgelicht Partners aan het woord

13 oktober 2020

Partners aan het woord

Onze partners KozieInMotion VR en Tinybots delen hun ervaringen omtrent partnership met Health Valley en wat het hun organisatie heeft opgeleverd.

Health Valley is Nederlands’ meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk. Samen met onze 250 partners, maken we samen de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk, door met elkaar impactvolle innovaties te versnellen. Wij werken vanuit Oost-Nederland, met vestigingen in Nijmegen en Enschede, voor heel Nederland én daarbuiten, in samenwerking met vele (inter)nationale partners. Wij dragen daarmee bij aan het creëren van bestendige bedrijvigheid en aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede gezondheidszorg.

Kijk hier voor meer informatie over partnerpakketten van Health Valley. 

 

 

 

In deze gekke ‘Corona tijden’ laten wij als Health Valley zien waar we voor staan. De Health Valley innovatiemanagers zijn er voor onze partners! Lees in onderstaande blogs waar zij in de eerste Nederlandse uitbraak en golf van het coronvirus mee bezig waren. 

  • Mirjam van den Bosch: "Innovaties voor eenzaamheid bij ouderen zijn nu essentieel"
  • Victor Haze: "(Zorg)innovaties zijn niet alleen nodig in tijden van crisis"
  • Koen van den Hurk versnelt platform voor extra handen in de zorg
  • Marc Kalf zet zich in voor matchmaking ondernemers en zorginstellingen
  • Dorine Pluimers helpt Nijmeegs Ziekenhuis met beeldbellen voor Corona patiënten

Het coronavirus treft niet alleen onze gezondheid en samenleving, maar ook ondernemers en innovators in ons netwerk. Op deze pagina staat voor jou als ondernemer of zorgorganisatie ondersteuningsmogelijkheden omtrent de pandemie. 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Janneke van der Linden
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners