Home Actueel Uitgelicht Health Valley 2022: sterker netwerk, aangescherpte ambitie en passende partnerpakketten

13 oktober 2021

Health Valley 2022: sterker netwerk, aangescherpte ambitie en passende partnerpakketten

Om zo lang en gelukkig mogelijk te kunnen leven in een goede gezondheid, is het nodig dat wij blijven innoveren in de zorg. Dag in dag uit zijn we met elkaar in binnen- en buitenland vooruitstrevend bezig, om onze (leeftijds-)grens te verleggen. En precies in het centrale punt van deze uitdaging ligt al jaren de kracht van Health Valley, namelijk: Connect.  

Fusie met Health Innovation Park

Onlangs hebben wij onze ambitie aangepast en vanaf 1 januari 2022 gaan we ons netwerk uitbreiden. Bij een nieuw netwerk en aangescherpte ambitie, hoort natuurlijk ook een passend partnerpakket, waarover wij onze huidige en potentiële partners en andere geïnteresseerden graag willen informeren. 

Nieuw zorginnovatienetwerk van Europa

Vanaf 2022 bundelen wij onze krachten met Health Innovation Park (HIP), om zo voor onze partners gezamenlijk met ruim 230 partners, het meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk van Europa te kunnen gaan vormen. Met onze wortels in Gelderland en Overijssel versterken we hiermee het profiel van Oost-Nederland als toonaangevende regio op het gebied van Life Sciences, Medtech & Health. We treden voor op als hét (inter)-nationale netwerk, met als naam ‘Health Valley’, om vraagstukken uit de zorg te identificeren en te verbinden aan het bedrijfsleven en de kennisinstellingen. Daarmee kunnen we innovatieve technologische oplossingen versneld toepassen en opschalen, zodat we bijdragen aan passende zorg met en voor de eindgebruiker.

Op-maat-partnerpakketten 2022

Onze partners hebben een eigen innovatiemanager en samen met hem of haar gaan bedrijven/organisatieszorgaanbiederskennisinstellingenoverheden en associate partners jaarlijks aan de slag om het partnership op-maat invulling te geven, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Partnerpakketten voor 2022 zijn onderverdeeld in drie onderdelen: Connect is de spil waar alles in ons netwerk om draait en daarnaast gaan we ook hands-on aan de slag onder de noemer ‘Challenge’ en ‘Grow’. 

For Partners Only Event 2021

Jaarlijks organiseert Health Valley het For Partners Only Event. De datum is 1 december 2021 van 13.00-18.30 uur en is extra feestelijk, omdat we dan onze fusie samen met jou officieel gaan vieren. Het wordt een inhoudelijke middag, waarin je voor het eerst kennis kunt maken met de leden van Health Innovation Park en je krijgt ook te horen hoe we vanaf 2022 te werk gaan samen met jou als partner. Het volledige programma volgt nog, maar de locatie is Van der Valk Apeldoorn. Meld je alvast aan! 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Chris Doomernik
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners