Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

Health Impact Accelerator (HIA)

GROZ (Health~Holland) organiseert samen met Zorginnovatie.nl alweer de vierde editie van de Health Impact Accelerator (HIA): hét programma voor sociaal ondernemers die een steentje bij willen dragen aan een gezondere wereld. 

Bekijk nieuws

Voucherregeling voor Implementatie- en opschalingscoaches

Op woensdag 1 september opent de vijfde en laatste subsidieronde van de voucherregeling voor Implementatie- en opschalingscoaches.

Bekijk nieuws

Seed Business Angel regeling nu ook voor meer dan 2 angels

Per 1 juli is de Seed Business Angel regeling opengesteld voor twee en meer zogenoemde business angels: ervaren ondernemers die willen investeren in veelbelovende startups.

Bekijk nieuws

Scholing TZA 2021

Zowel voor de module Introductie Zorgtechnologie als de module Ethiek & Zorgtechnologie kunnen medewerkers van alle organisaties zich weer opgeven.

Bekijk nieuws

Venture Challenge Fall 2021

The proven Venture Challenge coaching programme focuses on developing your initial idea into a solid business case with boot camps, 1-on-1 coaching and mentoring.

Bekijk nieuws

Cross-over Innovation Challenge (XIC)

Is jouw innovatie uniek en klaar om de markt te veroveren? Doe dan mee aan de zevende editie van de Cross-over Innovation Challenge (XIC).

Bekijk nieuws

Vierde subsidieronde coaches zorginnovatie vanaf 1 april

Met deze regeling kunnen zorgaanbieders coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk op gebieden zoals digitale technologie.

Bekijk nieuws

StartupLeap programma

Wil je ondernemen maar ben je nog niet klaar om je bij een incubator te voegen? Dan is StartupLeap perfect voor jou!

Bekijk nieuws

PPP Allowance (Match Call)

Via de Match Call ondersteunt LSH; Health~Holland innovatief onderzoek en ontwikkeling gerealiseerd door publiek-private samenwerkingsverbanden (PPS’en) van de Nederlandse LSH-sector.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 68)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >| 

Health Valley Partners