Maak samen het verschil!

Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?

Bekijk nieuws

Internationale financiering technische haalbaarheidsstudies via INNOWWIDE

Via INNOWWIDE kun je samen met een partner buiten Europa een technische- en economische  haalbaarheidsstudie doen.

Bekijk nieuws

Join the KozieCrowd

Dit is de allereerste crowdfunding-campagne waarmee Kozie geld ophaalt om nog meer mensen het gevoel van thuis te laten ervaren door middel van de Kozie producten. 

Bekijk nieuws

Schrijf je in voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Wil jij kans maken op prijzengeld tot €15.000,- en heb jij een (beginnende) start-up in de zorg? Geef je dan op voor de Challenge&Congress van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) op 23 mei 2019!

Bekijk nieuws

Fotowedstrijd Ondernemend Gelderland, doe mee!

Gelderland is een prachtige ondernemende regio waar economische groei en duurzaamheid hand in hand gaan. Kun jij dit vangen in een mooi beeld?

Bekijk nieuws

Verwezenlijk je groeiambitie met growth navigator van EY

EY voert succesvol een programma uit voor provincies Overijssel en Gelderland om snel groeiende bedrijven te ondersteunen: Het Snelle Groeiersprogramma.

Bekijk nieuws

VACATURE: Experienced Business Developer Life Sciences

Catalyze is op zoek naar Experienced Business Developer Life Sciences (Amsterdam-Duivendrecht | WO | Fulltime)

Bekijk nieuws

Prix Galien Awards 2019

U kunt tot 5 april a.s. uw geneesmiddel (Prix Galien Pharmaceutical Award), onderzoeker of onderzoeksteam (Prix Galien Research Award), product of dienst (Prix Galien MedTech Award) kandidaat stellen voor de prestigieuze Prix Galien Award.

Bekijk nieuws

Connecting Industries - Top Technology Twente call

De Universiteit Twente heeft een programma in het kader van de topsector HTSM waarbij samenwerking tussen wetenschap en bedrijfsleven wordt gestimuleerd.

Bekijk nieuws
Weergave resultaten 1-9 (van 32)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4  >  >| 

Health Valley Partners

RSS 2.0