Maak samen het verschil!

Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

NWO MISSIE: PPS-calls op missie I (leefstijl en leefomgeving) en IV (mensen met dementie)

ZonMw coördineert binnen het NWO Kennis- en Innovatie Convenant (KIC) twee subsidieoproepen van de missiecalls: 'Leven met dementie' en 'Leefstijl en leefomgeving'.

Bekijk nieuws

Sleuteltechnologieën (KIC)

Sleuteltechnologieën zijn technologieën van de ‘toekomst’ die een enorme impact zullen hebben op de manier waarop we leven, leren, werken en produceren.

Bekijk nieuws

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan leer je aan de hand van je eigen casus en van mede andere deelnemers hoe je een eHealth-project in de praktijk brengt.

Bekijk nieuws

Extra impuls vanuit programma De Groeiversneller

Gelderse mkb-bedrijven met een groeiplan komen tot tijdelijk in aanmerking voor een extra bijdrage in externe advieskosten. Juist nu is verandering nodig om de banen van de toekomst te creëren.

Bekijk nieuws

"Indian Summer"-aanbieding

Deze zomer hebben we een speciale aanbieding voor het uitvoeren van een gratis Quick Scan met een waarde van € 2.500,-.

Bekijk nieuws

Tweede subsidieronde Zorg voor Innoveren gestart

Op 1 september is de tweede subsidieronde voor Implementatie- en Opschalingscoaching van Zorg voor Innoveren van start gegaan.

Bekijk nieuws

Innovatievraagstukken bij zorgorganisaties en bedrijven gezocht!

Wij zijn op zoek naar zorginstellingen en bedrijven met een vraagstuk, die dit najaar met andere ondernemers willen samenwerken aan concrete uitdagingen.

Bekijk nieuws

Noodregeling SET COVID-19 2.0 vanaf 27 juli open

Het merendeel van SET COVID-19 2.0 is bestemd voor ondersteuning en zorg op afstand via digitale toepassingen in de wijkverpleging, de rest voor onder meer huisartsenzorg en GGZ.

Bekijk nieuws

Semiconductor Packaging University Program

In de Semiconductor Packaging module maak je kennis met de halfgeleiderindustrie en verdiep je je in de fase waarbij de chip wordt ‘verpakt’ in zijn behuizing

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 66)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >| 

Health Valley Partners