Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan leer je aan de hand van je eigen casus en van mede andere deelnemers hoe je een eHealth-project in de praktijk brengt.

Bekijk nieuws

Cross-over Innovation Challenge (XIC)

Is jouw innovatie uniek en klaar om de markt te veroveren? Doe dan mee aan de zevende editie van de Cross-over Innovation Challenge (XIC).

Bekijk nieuws

DIH-HERO's second Technology Demonstrator Call is open

Awarded projects will run for nine months and receive a maximum financial support of 100,000€.

Bekijk nieuws

Vierde subsidieronde coaches zorginnovatie vanaf 1 april

Met deze regeling kunnen zorgaanbieders coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk op gebieden zoals digitale technologie.

Bekijk nieuws

StartupLeap programma

Wil je ondernemen maar ben je nog niet klaar om je bij een incubator te voegen? Dan is StartupLeap perfect voor jou!

Bekijk nieuws

AAL 2021 - Advancing inclusive health & care solutions for ageing well in the new decade

Bent u actief betrokken bij het bevorderen van de kwaliteit van leven van senioren? Wilt u ICT-oplossingen ontwikkelen die ouderen en hun omgeving ondersteunen? En wilt u daarbij samenwerken met buitenlandse partners?

Bekijk nieuws

Citizen Science voor Gezondheid en Zorg

Het doel van het programma Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ) is het realiseren van creatieve, innovatieve en vooral ook duurzame oplossingen aan de hand van Citizen Science voor het Maatschappelijk Thema Gezondheid en Zorg.

Bekijk nieuws

PPP Allowance (Match Call)

Via de Match Call ondersteunt LSH; Health~Holland innovatief onderzoek en ontwikkeling gerealiseerd door publiek-private samenwerkingsverbanden (PPS’en) van de Nederlandse LSH-sector.

Bekijk nieuws

MIT-regeling voor haalbaarheidsonderzoeken innovaties

Vanaf 20 april is er subsidie beschikbaar om de technische en economische haalbaarheid van innovatieve ideeën te onderzoeken. Dan gaat de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) weer open.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 69)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >| 

Health Valley Partners