Maak samen het verschil!

Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

Startup Global Program 9th Batch open for applications

Discover markets, partners, and investors within 10 days in Taiwan!

Bekijk nieuws

Health Impact Accelerator

Ben jij (bijna) ondernemer en wil je bijdragen aan een gezondere wereld? Wil jij jouw businessplan verder ontwikkelen en meer leren over sociaal ondernemen?

Bekijk nieuws

Stem is hét platform voor medewerkersparticipatie

Ben jij op zoek naar een gemakkelijke en betrouwbare manier om medewerkers aan je organisatie te binden door hen mede eigenaar te maken?

Bekijk nieuws

MIT R&D Samenwerkingsprojecten

Ben jij een mkb-ondernemer en ben je binnenkort van plan om samen met een andere mkb-er een innovatief project op te starten?

Bekijk nieuws

Nori Health opent aanmeldingen voor pilot met chatbot coach darmpatiënten

Nori Health introduceert binnenkort een digitaal therapie programma met een computergestuurde (chatbot) coach voor mensen met een chronische darmaandoening

Bekijk nieuws

Financiële mogelijkheden voor bedrijven die aan de slag willen met Blockchain

​Ben je actief in de sectoren Health, Logistiek en/of Food en wil je aan de slag met blockchaintechnologie of wil je juist jouw blockchainoplossing aanbieden aan andere bedrijven?

Bekijk nieuws

DIH-HERO Travel Voucher Call

The first DIH-HERO TRAVEL VOUCHER CALL, for funding of cross-border travelling, under the DIH-HERO project is open for proposal submission now!

Bekijk nieuws

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?

Bekijk nieuws

CES 2020

TechLeap.NL has started with the recruitment and selection of high-level Dutch startups for CES2020.

Bekijk nieuws
Displaying results 1-9 (of 40)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >  >| 

Health Valley Partners