Home Actueel Vraag & Aanbod AOMB subsidiewijzer

13 mei 2020

AOMB subsidiewijzer

Een octrooigemachtigde met subsidie? Raadpleeg de AOMB subsidiewijzer! Voor elke fase van uw project een mogelijkheid voor subsidie. 


Succesvol innoveren

Als ondernemer weet u waarschijnlijk alles te vertellen over uw innovatieproject, maar weet u ook alles over de intellectueel eigendom aspecten? Een onbewuste houding kan ertoe leiden dat u onverhoopt wordt geconfronteerd met intellectueel eigendom van derden. Een specialist van AOMB kan voorkomen dat u kansen mist of onnodige risico’s neemt op het gebied van intellectueel eigendom gedurende uw innovatieproject. Wij staan klaar om u met technisch en juridisch advies te helpen tijdens alle fasen van uw innovatieproject. Bent u huiverig om een specialist in te schakelen in verband met de kosten? Een subsidie voor onze werkzaamheden kan deze drempel verlagen. In de door ons ontwikkelde subsidiewijzer geven wij u een overzicht van subsidiekansen voor een aantal van onze diensten. Voor elke fase van uw project is in de AOMB subsidiewijzer een verwijzing opgenomen naar enerzijds de betreffende dienst en anderzijds de mogelijkheid voor subsidie.

Ervaren partners

Het aanvragen van de meeste subsidies is complex. Daarom werkt AOMB samen met ervaren partners. Deze partners hebben veel ervaring met verschillende typen subsidieaanvragen. Hierdoor kunnen ze u goed helpen met subsidies die in de AOMB subsidiewijzer zijn opgenomen.

Met onze partners helpen wij u graag om het een en ander te realiseren!


Terug naar het overzicht

Auteur:
Marco Coolen
AOMB

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners