Home Actueel Vraag & Aanbod Boomerweb biedt pakketten om gebruik te maken van Subsidieregeling SET Covid19

26 maart 2020

Boomerweb biedt pakketten om gebruik te maken van Subsidieregeling SET Covid19

De zorg voor kwetsbare groepen is juist nu heel belangrijk, benadrukte Minister Hugo de Jonge. “Nu de zorg door de corona-maatregelen soms lastig te realiseren is, moeten we alles uit de kast halen om de digitale instrumenten te benutten die al voor handen zijn.”

Daarom is de noodregeling SET Covid-19 in het leven geroepen. Deze subsidie is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die nu extra willen investeren in digitale zorg op afstand. Voor aanbieders van thuiszorg en gehandicaptenzorg bijvoorbeeld.
 

3 pakketten 

Bij Boomerweb werken wij al ruim 10 jaar samen mét zorgprofessionals aan de beste digitale oplossingen voor de zorg. Dit maakt ons de meest ervaren én de meest betrokken digitale zorg-leverancier van Nederland. Daarom hebben wij direct gehoor gegeven aan de oproep van de minister om onze digitale instrumenten in een pakket aan te bieden voor deze subsidie, om de zorg voor kwetsbare groepen in deze bijzondere tijden te ondersteunen.

We hebben 3 gerichte pakketten samengesteld waarmee je direct kan starten voor de komende 9 maanden en die aansluiten op de noodregeling SET Covid-19, de tijdelijke uitbreiding van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET).

1.      Beeldschermzorg. Hiermee kun je veilig en eenvoudig zorg op afstand leveren. Dit pakket bestaat gedeeltelijk uit vergoeding van software en deels uit hardware en netwerk. Ook bieden wij ondersteuning bij de implementatie, in de vorm van coördinatie en opleiding, zodat je beeldschermzorg direct succesvol kunt inzetten.

2.      Beeldschermzorg + medicatieveiligheid. Dit pakket bevat ook onze oplossing om dubbele controles van (risicovolle) medicatie op afstand te kunnen uitvoeren en alle actuele medicatie van de cliënt paraat te hebben dankzij digitale toedienlijsten vanuit de apotheek: de Medicatie Controle App. Je sluit direct aan op meer dan 600 openbare apotheken die al met onze oplossing werken.

3.      Beeldzorgscherm + wondzorg. Dit pakket bevat naast beeldschermzorg onze digitale oplossing voor wondregie van complexe wonden over een afstand.

Tijd om een subsidietraject eigenhandig aan te gaan is er nauwelijks in deze intense periode. Dat begrijpen we. Daarom zorgen wij voor uitstekende begeleiding en ontzorging. Elk van de 3 pakketten is inclusief:
  • Ondersteuning bij de aanvraag van de SET Covid-19
  • Projectondersteuning op afstand voor coördinatie, aansturing en monitoring
  • Instructies voor zorgverleners via webinar of online training
  • Ondersteuning bij synchronisatie van gegevens met bronsystemen
Als zorgorganisatie hebben jullie geen externe kosten, omdat deze pakketten volledig binnen de SET Covid-19 subsidie vallen. Bovendien kun je snel starten, omdat wij ons gebruikelijke implementatieplan volledig hebben aangepast naar een implementatieplan dat past bij de huidige situatie.
 
Belangrijk om te weten:
  1. Wij hebben een speciaal implementatieplan met minimale instructies en maximale beschikbaarheid
  2. Onze oplossingen zijn direct inzetbaar, met en zonder bijgeleverde hardware of netwerk.
  3. Wij zorgen voor de ondersteuning bij synchronisatie van gegevens met bronsystemen.
  4. Wij verzorgen de volledige financiering. Let op: de aanvraag gaat via e-herkenning, zorg dat je deze gegevens paraat hebt.
Interesse? Maak gebruik van deze bijzondere subsidie en stuur een bericht aan Rene Weijenberg via rweijenberg@boomerweb.nl. Wij zetten dit traject vervolgens voor jullie als organisatie in gang.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Rene Weijenberg
Boomerweb


Tags

Health Valley Partners