Programma voor ondernemers

Maximale groei voor jou, én jouw bedrijf. Dát is het doel!​

Home Actueel Vraag & Aanbod Business Growth Circles

31 januari 2020

Business Growth Circles

Eenmaal door de start-up fase draait het niet enkel meer over het ontwikkelen van innovatieve ideeën maar ook om commercieel doorpakken en het uitbouwen van de organisatie; van investeringen aantrekken, scherpe keuzes maken, taken delegeren tot het inzetten van de juiste verkoopkanalen. Op naar volwassenheid!

Ben je als ondernemer klaar voor deze nieuwe veeleisende fase? Leiderschap en overtuigingskracht zijn nu een must en bij voorkeur beschik je nu over een gestructureerd en strategisch doordacht plan. Waar ligt je kracht? Waar kun je nog aan werken?

Het programma
NextOEM business growth circles ondersteunt in de fase van start-up naar scale-up. Het is een programma van een jaar, waarin onderwerpen als strategie, organisatieontwikkeling & leiderschap, financiën, marketing en verkoop worden behandeld voor jouw specifieke bedrijf. Het in 2014 samen met Brainport Development ontwikkelde programma laat deelnemende ondernemers met elkaar én met behulp van elkaar een ontwikkel- en groeitraject doorlopen.

De deelnemers komen bij elkaar op zes contactdagen; Eén introductiedag en vijf bijeenkomsten van 14.00 tot ongeveer 21.00 uur. In de tussentijd ga je zelf intensief aan de slag met de aangereikte materie. Je wordt begeleid door professionele programmaleiders én krijgt coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van online tools.

Na afronding van het programma wordt je niet aan je lot overgelaten. Je kunt dan lid van de NextOEM community blijven. Hierdoor blijf je profiteren van elkaars kennis en expertise d.m.v. cirkel bijeenkomsten en netwerk bijeenkomsten met andere deelnemers, topic deskundigen en programma partners.

Voor wie?
We verwachten van de deelnemers dat zij in de doorgroei fase zitten van startup naar scale-up. De onderneming heeft één of meerdere producten beschikbaar en is gestart met de commercialisatie hiervan. Vaak heb je ook al een eerste investeringsronde achter de rug.

Voordat je begint aan het programma wordt een scan gemaakt van je ondernemersvaardigheden en van het bedrijf. Op basis hiervan worden de doelstellingen voor het programma samen met jou bepaald!

Maak kennis met het programma
Omdat we weten dat het deelnemen aan een ondernemers programma een hele investering is, willen we graag kennismaken om meer te vertellen over ons programma.

We zullen op 6 februari, 20 februari en 5 maart van 16.00 tot 18.00 aanwezig zijn op de Novio Tech Campus (Gebouw A, Briskr ruimte) om je meer over het programma te vertellen en ervaringen van oud deelnemers te delen.

Je kunt ook een Skype gesprek aanvragen met ons via deze link. Deze gesprekken van 30 minuten zijn te boeken elke donderdag van 09:00 tot 11:00 tot begin maart 2020.

Inschrijven
Meer informatie zoeken en inschrijven kan via: www.nextoem.com


Terug naar het overzicht

Auteur:
Health Valley


Tags

Health Valley Partners