Home Actueel Vraag & Aanbod Doorlopend advies over intellectueel eigendom van een specialist?

20 februari 2020

Doorlopend advies over intellectueel eigendom van een specialist?

Dat kan met de AOMB adviespakketten!

In de huidige kenniseconomie krijgt u met Intellectueel Eigendom (IE) te maken. Het is goed dat u op die momenten verzekerd bent van een laagdrempelige toegang tot IE specialisten. Zij kunnen problemen voorkomen met uw concurrenten en u helpen een maximaal rendement op uw innovaties te realiseren.

De stap naar een extern adviseur is evenwel niet altijd direct voor de hand liggend. Een externe specialist is immers niet zo nabij als een directe medewerker, begrijpt de vraag wellicht niet goed en kost bovendien geld. Met onze AOMB adviespakketten halen wij de drempel weg om een goed advies in te winnen van specialisten met kennis van Intellectueel Eigendom.

AOMB urenpakket
Met een urenpakket ben u direct dagelijks verzekerd van snel telefonisch advies van een geregistreerde octrooi-, merken- of modellengemachtigde. Uw vraag kunt u ook per e-mail stellen. Het invullen van een formulier is niet nodig. Bellen is wellicht nog makkelijker, u krijgt direct antwoord dan wel maximaal 24 uur na het stellen van uw vraag een reactie.

Het AOMB urenpakket rekenen wij af met een enkele factuur voor alle vragen gedurende de looptijd. Net als u houden wij niet van uitgebreide administratieve werkzaamheden. U krijgt dan ook uitsluitend telefonisch advies dan wel een korte toelichtende e-mail.

AOMB on-site pakket
Het on-site pakket is geschikt voor ondernemingen die regelmatig met vragen op het gebied van IE te maken hebben, maar geen eigen specialist in huis hebben. In dit soort gevallen wilt u niet iedere keer met externe specialisten bellen. Het on-site pakket zorgt ervoor dat u een IE specialist op eenzelfde manier als een eigen medewerker vragen kunt stellen.

Met het AOMB on-site pakket bent u verzekerd van een erkend merken-, modellen- of octrooigemachtigde op uw locatie op een passende wekelijkse of maandelijkse basis. Al uw vragen op het gebied van IE, zoals een concurrentieanalyse op uw vakgebied, overleg met R&D medewerkers over technologieën, een cursus op het gebied van het doorzoeken van octrooiliteratuur kunnen aan de orde komen.

Voor nadere informatie over de AOMB adviespakketten neemt u contact op met Marco Coolen of Peter Dorna.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Marco Coolen
AOMB

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners