Home Actueel Vraag & Aanbod Matchmakingsmogelijkheid en congresbezoek Innovation Week in Lublin, Polen

10 juli 2018

Matchmakingsmogelijkheid en congresbezoek Innovation Week in Lublin, Polen

De Lubelski regio heeft een vriendschapsband met provincie Gelderland en heeft vorig jaar een bezoek gebracht aan onze regio. In september organiseren ze een Innovation Week en zij hebben ons uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

We willen met een aantal mensen van de provincie Gelderland en Health Valley een bezoek brengen aan het congres en voor de meereizende ondernemers worden door de Poolse cluster organisatie interessante bedrijven aangedragen voor matchingsgesprekken. Het idee is om 19 september te vliegen in de ochtend vanaf Eindhoven rechtstreeks naar Lublin. Vrijdag, 21 september, vliegen we da vanaf Warschau terug. De kosten van reis en verblijf schatten wij momenteel in op ongeveer 250,- euro. Wij kijken nog naar mogelijk financiële ondersteuning vanuit voucherregelingen van het RVO.

We willen nu graag op korte termijn inzicht krijgen of er interesse is zodat we een eerste inschatting kunnen maken voor het programma e.d. en dit kunnen afstemmen met de Poolse collega's.

Een eventuele interesse nu wil niet zeggen dat je er ook meteen aan vast zit.

Graag hoor ik van jullie voor 15 augustus a.s of je verdere deelname en programma wil verkennen. Meer info over de inhoud van het congres vind je op https://etilubelskie.pl/?lang=en

logoeti_1.png


Terug naar het overzicht

Auteur:
Victor Haze
Health Valley Netherlands


Tags

Health Valley Partners

RSS 2.0