Home Actueel Vraag & Aanbod Katalysator stelt vouchers beschikbaar aan mkb in chemie en life sciences

17 juni 2018

Katalysator stelt vouchers beschikbaar aan mkb in chemie en life sciences

Katalysator is gericht op het uitwisselen van kennis binnen de Chemie en Life Sciences, van kennisinstelling naar mkb en andersom. Dit gebeurt in de vorm van gezamenlijke onderzoeksprojecten, contractonderzoek, trainingen of bijvoorbeeld stageprojecten. Om de samenwerking nog verder te bevorderen stelt Katalysator vouchers van €225,- beschikbaar, waarmee een deel van de kosten voor het mkb gecompenseerd kunnen worden.
 

Voucher aanvragen

Wilt u met uw bedrijf gebruikmaken van de voucherregeling? Neem dan eerst contact op met Katalysator om de samenwerking te bespreken. Mochten hier kosten aan verbonden zijn, dan kunt u een offerte opvragen en tegelijkertijd aangeven dat u hiervoor een voucher wilt aanvragen. De stuurgroep van Katalysator zal beoordelen of uw aanvraag hiervoor in aanmerking komt. U kunt mailen naar info@katalysator-eic.nl of bellen met 06 241 725 20.
 

Over Katalysator

Het Educatie en Innovatie Consortium Katalysator is het aanspreekpunt voor ondernemers in de chemie en life sciences die samen willen werken met een onderwijsinstelling. Het consortium bedient de regio Arnhem-Nijmegen-Oss en bestaat uit mbo, hbo en universitaire organisaties. Met Katalysator streven zij ernaar om vaker bedrijven te verbinden aan zowel het onderwijs als het onderzoek en zo innovatie te stimuleren.  Meer informatie

Logo-Katalysator-EIC-final-OUTLINED-tagline.jpg


Terug naar het overzicht

Auteur:
Karin (E.H.) van Haren, MSc
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Tags

Health Valley Partners