Home Actueel Vraag & Aanbod Nieuwe subsidiemogelijkheden voor zorg op afstand: SET COVID-19 2.0

22 juli 2020

Nieuwe subsidiemogelijkheden voor zorg op afstand: SET COVID-19 2.0

Goed nieuws! Het ministerie van VWS maakt 77 miljoen extra vrij voor ondersteuning en zorg op afstand via digitale toepassingen. Nu 1,5 meter afstand voorlopig de norm blijft en digitale zorg meer onderdeel van ons ‘nieuwe normaal’ is, blijven veel zorgaanbieders en hun cliënten behoefte hebben aan de technologische mogelijkheden voor zorg op afstand. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van beeldschermzorg. 

Heb je in het begin van de coronacrisis een technologie geïmplementeerd, maar wil je ervoor zorgen dat het ook écht goed geborgd blijft? Of wil je een nieuwe technologie voor zorg op afstand in jouw zorgorganisatie implementeren? Academy Het Dorp helpt je graag bij het opstellen van de aanvraag, het selecteren, het implementeren en het borgen van de juiste zorgtechnologie. Goed onderbouwd en onafhankelijk van merken en bedrijven, passend bij jouw organisatie en cliënten. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom de nieuwe subsidieregeling en hoe Academy Het Dorp jou daarbij kan helpen? Neem contact op via 088 377 99 99 of vul online het contactformulier in.

 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Academy Het Dorp

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners