Home Actueel Vraag & Aanbod Scholing TZA 2021

04 oktober 2021

Scholing TZA 2021

Er zijn dit najaar veel aanmeldingen voor onze module en workshop over zorgtechnologie en sommige workshops zijn inmiddels vol. Om die reden hebben we extra data gepland! 

We hopen dat er - naast alle extra werkzaamheden en zorg rond het coronavirus - ook in het najaar weer medewerkers geïnteresseerd zijn om een module en workshop te volgen over zorgtechnologie. Kennis over zorgtechnologie helpt om het eigen werk efficiënter of prettiger te maken en om het in te kunnen zetten als steun voor cliënten.

We starten na de zomer weer met het scholen van medewerkers van zorgorganisaties in Twente. Zowel voor de module Introductie Zorgtechnologie als de module Ethiek & Zorgtechnologie kunnen medewerkers van alle organisaties zich weer opgeven. Beide modules bestaan uit een online module en een workshop. De workshops zijn bij de TZA in Enschede.

Klik op deze link voor meer informatie over de module Introductie Zorgtechnologie en om aan te melden.

Klik op deze link voor meer informatie over de module Ethiek & Zorgtechnologie en om aan te melden.

Maatregelen op locatie

Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Als scholingsbijeenkomsten zijn toegestaan, kunnen we op onze locatie in Enschede 1,5 meter afstand houden. We dragen mondkapjes buiten het leslokaal en zorgen voor materialen om hygiënisch te kunnen werkenDeelname kan uiteraard alleen na afstemming van de deelnemer met de werkgever over het beleid voor het bijwonen van een externe bijeenkomst.

Afmelden

Het is van belang dat medewerkers eventuele afmeldingen of wensen voor een andere datum uiterlijk 1 week voor aanvang van de bijeenkomst doorgeven aan secretariaat@tza.nu. Neem dat waar mogelijk mee in de communicatie. Deze afgesproken werkwijze zorgt ervoor dat we veel extra werkzaamheden en kosten voorkomen. Alvast bedankt daarvoor!


Terug naar het overzicht

Auteur:
Health Valley

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners