Home Actueel Vraag & Aanbod Shakingtree Award

07 september 2019

Shakingtree Award

Op 19 november 2019 reikt VWS voor de vierde keer de Shakingtree Award uit. Deze award werd in 2016 voor de eerste keer uitgereikt aan een bijzondere man: Niels Schuddeboom. Hij maakte zich jarenlang sterk voor betere zorg. Hij schudde beleidsmakers en zorgaanbieders wakker door te wijzen op systeemfouten en overbodige regels. Hij kwam met verfrissende ideeën voor innovatie. Dit alles deed hij met verstand van zaken en de nodige humor. Hij hielp zo, op bijzondere wijze, de zorg in Nederland vooruit.

Na Niels, ontvingen Annette Stekelenburg (2016) en Tim Kroesbergen (2017), Eva Westerhoff (2018) de award.

VWS is op zoek naar kanshebbers voor de award voor 2019

VWS is op zoek naar bijzondere mensen die de wereld van zorg en welzijn opschudden. Ben je, of ken je iemand die de Shakingtree Award 2019 heeft verdiend? Meld dan zijn of haar naam, met een heldere beschrijving van het initiatief, via het volgende e-mailadres: award@shakingtree.nl. Dit kan tot 11 oktober.

Uit alle aanmeldingen kiest een commissie 3 kanshebbers. Deze genomineerden worden uitgenodigd om hun verhaal te komen vertellen aan de Secretaris-generaal van VWS. Ook wordt een kort filmpje gemaakt van de genomineerden. De korte filmpjes worden tijdens de uitreiking aan het publiek zal getoond. Kortom: een mooie kans om je boodschap voor betere zorg over het voetlicht te brengen!

Criteria voor de Shakingtree Award:

Bij het bepalen van de winnaar van de Shakingtree Award 2019 kijken we naar de volgende criteria:

  1. Enig verstand van zaken van de zorg
  2. Opschuddend vermogen
  3. Humor
     

Aanwezig zijn bij de uitreiking van de Shakingtree Award

Je kunt je aanmelden als je bij de uitreiking van de Shakingtree Award 2019 wilt zijn. De uitreiking vindt plaats in het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) te Den Haag op dinsdagmiddag 19 november van 15:00 – 17:00. Klik hier om je aan te melden.

Hier vindt u alle informatie over de uitreiking van de Shakingtree Award, zoals het programma en de locatie. Deze website wordt voortdurend geüpdatet.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Ministerie VWS


Tags

Health Valley Partners