Home Actueel Vraag & Aanbod Startversneller nu ook voor startende ondernemers uit Overijssel

25 oktober 2018

Startversneller nu ook voor startende ondernemers uit Overijssel

​Tijdens het Business Festival Twente op donderdag 18 oktober lanceerde Provincie Overijssel de Startversneller. De Startversneller biedt coaching, training en intervisie voor startende ondernemers uit Gelderland en Overijssel. Starters komen in aanmerking voor een voucher van maximaal €1000,- om in te zetten voor een coachingstraject. Een tweede voucher is beschikbaar voor het doen van een vakgerichte opleiding. Oost NL voert het programma De Startversneller uit.

"Veel startende ondernemers in Overijssel hebben behoefte aan ondersteuning bij het versterken van hun ondernemersvaardigheden. Met de Startversneller bieden we een mooi programma met coaching, opleiding en intervisie. Als provincie willen wij daarmee de slagingskans van startende ondernemers in Overijssel vergroten", aldus Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie.

Tijdens het Business Festival Twente reikte Van Hijum de eerste vouchers uit. 

Coaching

Via de website www.destartversneller.nl selecteren starters een geschikte coach. Ook een eigen coach meenemen is onder voorwaarden mogelijk. Tijdens het coachingstraject werkt de starter bijvoorbeeld aan verkooptechnieken, het aanscherpen van een businessplan of de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. "Na bijna twee jaar zelfstandig ondernemerschap ben ik toe aan een volgende stap en sta ik voor de keuze waar ik me in ga specialiseren", vertelt Anne de Vos (freelance marketeer). "De Startversneller komt voor mij precies op het juiste moment: ik hoop dat het coachingstraject me gaat helpen bij het maken van deze keuzes."

Aanmelden

Ondernemers uit Gelderland kunnen al gebruik maken van De Startversneller. Oost NL voert het programma De Startversneller uit.​Enthousiast geworden over de mogelijkheden van De Startversneller? Meld je dan aan via www.destartversneller.nl


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Oost NL


Tags

Health Valley Partners