Home Actueel Vraag & Aanbod Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021

01 september 2021

Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021

We komen weer in beweging! Zit jij ook vol ideeën en wil je samen aan de slag gaan? Misschien past de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021 wel precies in jouw straatje! De stimuleringsprijs is bedoeld voor de beste ideeën om inwoners van Gelderland in beweging te brengen. Na alle lockdowns zijn mensen minder gaan bewegen, dus dat is belangrijker dan ooit. De winnaar ontvangt 20.000 euro om het ingestuurde project te realiseren. De nummers 2 en 3 winnen elk een bijdrage van 10.000 euro.

Prijs in 2020
De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is vorig jaar opgezet vanuit de gedachte dat sport en bewegen cruciaal zijn voor een gezonde toekomst van ons land en van Gelderland. Die editie 2020 was een groot succes en werd gewonnen door Pleintje, het nieuwe buitenspelen. Naast het ontvangen van ruim 60 mooie plannen gingen meer partners samenwerken en sloten nieuwe partners zich aan bij het Gelders Sportakkoord. Ook brachten bijna 8.500 Gelderlanders hun stem uit op de projecten die via Omroep Gelderland werden getoond. Samen brachten de deelnemers zo meer inwoners van Gelderland in beweging. 

De Provincie Gelderland, Omroep Gelderland, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en de Gelderse Sport Federatie willen blijven investeren in gezonde Gelderse inwoners en organiseren daarom ook dit jaar de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat. Doe jij mee?

Is jouw idee 20.000 euro waard?
Voor de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat zijn we op zoek naar organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme of onderwijs die creatieve initiatieven bedenken en samenwerkingsverbanden aangaan. Wij dagen jou uit om samen een plan in te dienen en wie weet wordt jouw project zo werkelijkheid! Na de sluitingsdatum licht Omroep Gelderland de beste 7 plannen uit. De inwoners van Gelderland kiezen vervolgens samen met een jury van specialisten 3 winnaars, die Omroep Gelderland in een feestelijke uitzending bekend maakt. De winnaar ontvangt 20.000 euro om het plan te realiseren. Nummers 2 en 3 winnen elk 10.000 euro.
 
Meer informatie
Alle informatie over de Stimuleringsprijs vind je op www.gelderssportakkoord.nl/stimuleringsprijs
Let op: je kunt tot 10 oktober 2021 je ideeën insturen! Heb je vragen of jouw projectaanvraag voldoet? Neem dan contact op via stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl.
 
Ken je organisaties voor wie deze Stimuleringsprijs ook iets is, bijvoorbeeld leden of leveranciers? Stuur deze uitnodiging dan zeker door! Ook zou het leuk zijn als je de video of tekst deelt op jullie social mediakanalen. 


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Provincie Gelderland


Tags

Health Valley Partners