Accelerating young innovators
Home Actueel Vraag & Aanbod Studenten leveren nieuwe, creatieve inzichten aan innovatieve bedrijven

04 oktober 2018

Studenten leveren nieuwe, creatieve inzichten aan innovatieve bedrijven

De SSU Foundation is op zoek naar vruchtbare samenwerkingen tussen innovatieve bedrijven en excellente studenten! 


De SSU Foundation is een stichting die de koppeling maakt tussen organisaties en excellente studenten van de bachelor- en masteropleidingen Innovation Sciences van de Universiteit Utrecht. Al ruim 20 jaar werken wij samen met bedrijven op het gebied van innovatie en duurzaamheid, met name in de energie-, lifescience- en transportsectoren. Ieder jaar selecteren wij excellente studenten, die de mogelijkheid krijgen om praktijkervaring op te doen waarbij bedrijven nieuwe en creatieve inzichten verkrijgen. 

Daarnaast wordt er voor de deelnemers een innovatiegerelateerde studiereis georganiseerd, waar op locatie interactieve sessies en workshops worden ondernomen. Zo is de SSU vorig jaar naar Shanghai geweest.
 

Hoe ziet een samenwerking eruit voor u?

Wij bieden gemotiveerde, enthousiaste studenten om middels unieke kortstondige samenwerkingen (40-uurs cases, 10-uurs cases of brainstormsessies) een innovatie-gerelateerd vraagstuk uit te werken. Zo zijn er afgelopen jaar deelnemers geweest die met onderwerpen zoals circulaire economie, liquid hydrogen storage, stimulering van creativiteit in het bedrijf en acne care positioning aan de slag zijn gegaan. op de website van de SSU Foundation kunt u de voorgaande partners zien. 

Bent u enthousiast geraakt over de samenwerkingsmogelijkheden die wij bieden? Of heeft u vragen? Wij horen graag van uw bedrijf! Wij zijn bereikbaar op het volgende e-mailadres: external@ssufoundation.nl

cropped-ssu-test-2.png


Terug naar het overzicht

Auteur:
Britt ten Bergen
SSU Foundation

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners