Home Actueel Vraag & Aanbod Subsidie MKB-voucher (Ubs 6.41) provincie Overijssel

11 februari 2021

Subsidie MKB-voucher (Ubs 6.41) provincie Overijssel

Loting

Door het grote aantal aanmeldingen op hetzelfde moment, is het niet mogelijk om de exacte volgorde van binnenkomst te bepalen. Als eerlijk alternatief zullen wij daarom de volgorde van behandeling bepalen door middel van loting. Dat betekent dat de aanvragen worden afgehandeld per dag waarop zij zijn ontvangen. Er wordt geloot tussen de aanvragen die zijn ontvangen op dag waarop het beschikbare budget wordt bereikt. De dag waarop de aanvraag compleet door ons is ontvangen is hierbij bepalend.

Beschikbaar budget

Op dit moment is nog geen duidelijkheid te geven of met de ontvangen aanvragen het beschikbare budget is besteed. Het kan zijn dat er in een of meer van de zeven onderdelen van de regeling nog ruimte beschikbaar is. Indienen kan nog, maar houd er rekening mee dat mogelijk niet voor alle onderdelen van de regeling nog budget beschikbaar is.

Nieuwsbericht

Voor wie

Voor alle Overijsselse ondernemers in het mkb. Of u nu een bouwbedrijf heeft, in de maakindustrie zit, agrariër of winkelier bent of in de culturele sector actief bent. Ook voor zzp-ers, eenmanszaken, stichtingen, verenigingen en niet op winst gerichte (maatschappelijke of culturele) organisaties.

Met deze voucher zet u als ondernemer stappen in de ontwikkeling van uw eigen organisatie en draagt u bij aan een innovatieve Overijsselse economie en aantrekkelijke leefomgeving.

Wat

Subsidie voor ondernemingen in Overijssel die zich voorbereiden op de toekomst. De voucher is bedoeld om stappen te zetten op het gebied van digitalisering, innovatie en scholing.

Waarvoor

Voor één of meerdere van de volgende activiteiten:

 1. Aanschaf van producten of diensten ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen of digitale dienstverlening en verkoop.
  Bijvoorbeeld: advies over (digitale) strategie en (digitale) verdienmodellen, advies over modulair productontwerp, advies over digitaliseren van voorraadmanagement, online bedienen van klanten, online inchecken, online leveren van diensten, webshops, digitale koppeling van bedrijfsprocessen, datamanagement, scan en/of advies op het gebied van cyberveiligheid, een boekingssysteem en ontwikkeling van apps.
  Dit valt er niet onder: activiteiten gericht op het verbeteren van online vindbaarheid (SEO), websiteoptimalisatie, social media campagnes, reclame en advertentiekosten, realiseren inschrijfmodules voor (online) lessen en activiteiten.
 2. Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en productieprocessen of het verbeteren van bestaande producten, diensten of productieprocessen door toepassing van innovatie.
 3. Scholing met betrekking tot het leren en ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot nieuwe technologieën en verdienmodellen.
  Onder nieuwe technologie verstaan we zaken als Artificial Intelligence, Virtual en Augmented Reality, big data, internet of things, robotica.
  Bij (online) verdienmodellen: social media marketing, Video (o.a. streamingsdiensten), affiliatiemarketing, content marketing, data analyse, webshops en e-commerce, inspelen op veranderende consumentenbehoefte en bestedingen, koppeling van lokale producten of diensten in de vrijetijdseconomie.

Meer informatie

Aanvraagformulier MKB-voucher


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Provincie Overijssel

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners