Home Actueel Vraag & Aanbod The Life Net

22 juli 2020

The Life Net

The Life Net is een hub en platform ter werving, welkom heten en vasthouden van internationale kenniswerkers en talenten in de regio Arnhem - Nijmegen. 

The-Life-Net.jpg

Naan aanleiding van recente inzichten uit onderzoek zijn er belangrijke aanpassingen gemaakt aan het online platform, waaronder een nieuwe structuur waardoor je op de homepage kiest voor een afslag (Work, Study of Business) en de bezoeker binnen die omgeving relevane informatie vindt. Ook heeft de vacatures database  een meer prominente plek gekregen en is er meer ruimte gecreëerd voor informatie over het vestigingsklimaat in de regio Arnhem - Nijmegen - Foodvalley. 

The Economic Board heeft als stichting met een ANBI-status een Google Grants-toekenning gekregen voor The Life Net. Dat houdt in dat wij een mooi budget te besteden hebben via Google Adwords om The Life Net nationaal en internationaal nog beter op de kaart te zetten. Dit heeft tot goede resultaten geleid. Zo hebben we in het eerste halfjaar van 2020 45.000 paginabezoeken gehad, 90% meer dan in 2019. Naast Nederland komen de meeste bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, India, Duitsland en Zuid-Afrika.

Afgelopen maanden is er door een taskforce als geheel of in kleinere settings samengewerkt aan een businessplan dat moet voorzien in een bredere dienstverlening voor internationale talenten en kenniswerkers in de regio. Er wordt nu nog hard gewerkt aan onder andere de opzet van twee Expat Centers in de regio Arnhem - Nijmegen - Wageningen. Eind september is de verwachting zal het businessplan gepresenteerd worden aan alle direct betrokken partners.


Terug naar het overzicht

Auteur:
Dirk van Schaijk
The Economic Board

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners