Home Actueel Vraag & Aanbod YES!Delft SocialTech Validation Lab open for registrations

11 maart 2021

YES!Delft SocialTech Validation Lab open for registrations

We zijn minder dan 2 maanden verwijderd van Nederlands eerste SocialTech validation lab! Opgezet in nauwe samenwerking tussen YES!Delft de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Technologische innovatie in het sociaal domein niet eenvoudig maar wel steeds relevanter voor een gezonde en veerkrachtige samenleving. Daarom heeft YES!Delft besloten om in te stappen, een toegewijd ecosysteem te bouwen en validatie labs te organiseren voor startups die veelbelovende producten of diensten ontwikkelen met een sociaal doel. Denk aan oplossingen voor mentale veerkrachtigheid en een gezonde levensstijl, die bijdragen aan de transitie van de zorg, maar bijvoorbeeld ook aan de stimulering van inclusiviteit, participatie en gelijke kansen. 

Het validatie lab is een part-time programma van 10-weken waarin je je problem-solution fit verder valideert. Je gaat in gesprek met belangrijke stakeholders en krijgt toegang tot het uitgebreide ecosysteem van YES!Delft bestaande uit experts, mentors, investeerders etc. De minimale eis is dat startup tenminste 2 gecommitteerde founders heeft.

Heb je een duidelijk business idee en technologie? Dan is dit je kans om deze te valideren en je markt te vinden!  
Meer weten over dit programma? Mail dan naar onze startup scout: andreea@yesdelft.nl


Terug naar het overzicht

Auteur:
Noortje van Sambeek
YES!Delft

Publicatie over partner(s):


Tags

Health Valley Partners