Home Health Valley Bridge Prijs 2020

Health Valley Bridge Prijs 2020

Health Valley nodigt zorgaanbieders die actief zijn in cure en/of care, uit om vóór 1 februari 2020 projecten in te dienen waarin ze samen met bedrijven werken aan zorginnovaties die op patiënten gericht zijn. Dit jaar is gekozen voor de thema's Robotica en Blockchain. Een multidisciplinaire jury beoordeelt alle inschrijvingen. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze Health Valley Bridge prijs en het bedrag van € 15.000 euro dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 11 maart 2020 tijdens het Health Valley Event in Nijmegen.

HVBridgePrijs2020.png

Achtergrond

Vanwege de jubileumeditie van het Health Valley Event (HVE) is een prestigieuze prijs gelanceerd voor zorgaanbieders, actief in cure en/of care, die samen met bedrijven aan projecten werken waarmee ze het verschil maken voor patiënten. Vaak zijn er binnen zorgorganisaties onvoldoende middelen om innovatieve projecten op te starten samen met het bedrijfsleven. Health Valley wil zorgorganisaties graag een steuntje in de rug geven om samen met ondernemers te innoveren om de zorg te verbeteren. De prijs is op HVE 2018 gelanceerd onder de naam ‘Health Valley Bridge’. De naam verwijst naar de brug die we met de prijs slaan tussen de zorgorganisatie en de ondernemer om samen innovaties mogelijk te maken. Tijdens het HVE 2019 is de prijs voor het eerst uitgereikt. De winnaar van 2019 was: Radboudumc met de Robosculpt. Tijdens het HVE 2020 wordt de prijs opnieuw toegekend aan een zorgorganisatie.

Thema’s 2020

Er worden jaarlijks twee focusthema’s gekozen waarbinnen gezocht wordt naar geschikte projecten die hiervoor in aanmerking komen. Dit jaar zijn dat net als 2019 Robotica en Blockchain. Voor HVE 2021 zullen er andere thema’s worden gekozen.  

Hoogte prijs

De hoogte van de prijs is 15.000 euro. Deze wordt gefinancierd door Health Valley, Ledger Leopard en Academy Het Dorp. De prijs is daarmee een publiek-privaat samenwerkingsproject. Samen investeren we om zo meer impact te bereiken.

Wedstrijdreglement 

Lees hier het wedstrijdreglement 2020.

Meedoen? 

Vanaf 2 december a.s. kun je op deze pagina een formulier invullen om jouw project in te dienen en kans te maken op de prestigieuze prijs en het bedrag van 15.000 euro dat eraan verbonden is. Een multidisciplinaire jury zal alle inschrijvingen beoordelen. Nog even de belangrijke data op een rijtje: 

  • 2 december 2019: opening inschrijving
  • 31 januari 2020: sluiting inschrijving
  • 21 februari 2020: pitchdag en bekendmaking 3 genomineerden
  • 11 maart 2020: bekendmaking winnaar op basis van publieksstemming 

Benieuwd wat de prijs kan opleveren? Bekijk dan hier de oproep van het Radboudumc die in 2019 wonnen met hun project de Robosculpt. 

Aanmelden


Aanhef*:

Jouw gegevens (indiener)
Thema*:

(ongeveer 100 woorden)
(document van het projectplan)
(indien er online informatie is over het project)
(indien van toepassing)


Health Valley Bridge Prijs is powered by:
HVBP2020.jpg

 

Health Valley Partners