Home Actueel Uitgelicht Ondersteuningsmogelijkheden Coronacrisis

01 april 2020

Ondersteuningsmogelijkheden Coronacrisis

Het coronavirus treft niet alleen onze gezondheid en samenleving, maar ook ondernemers en innovators in ons netwerk. Ondertussen heeft de overheid al grondige steunmaatregelen aangekondigd. Heb je nog vragen? Wij bundelden op deze pagina wat nuttige informatie en houden je up-to-date:

Maatregelen en algemene informatie

Regelingen voor ondernemers en bedrijven

Inzichten en informatie voor zorgverleners


Projecten en Challenges


Overige informatie of ondersteuning

Webinar

Op donderdag 2 april (15.30-16.30 uur) organiseert Briskr met Health Valley, Kadans Science Partner & SMB een webinar/vragenuur rondom het thema “Ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers”.We hebben een team van experts bereid gevonden om uw vragen te beantwoorden. Meld je aan

Werk jij of jouw bedrijf of kennisinstelling aan een innovatieve oplossing? Of organiseer je een interessant webinar? Laat het ons dan weten via communicatie@healthvalley.nl. Wij delen jouw informatie graag op onze communicatiekanalen. 

Health Valley is van plan om digitale ronde tafels te organiseren voor ondernemers die graag met elkaar in gesprek willen over hoe ze kunnen omgaan met de Coronacrisis. 
 

Onze innovatiemanagers zijn er voor je!

In deze gekke ‘Corona tijden’ laten wij als Health Valley zien waar we voor staan, namelijk werken aan de gezondheid van nu en zorg van morgen. We verbinden juist nu nog meer partijen om hiermee de zorg van nu en gezondheid van morgen te versnellen en te verbeteren. Wekelijks geven we het woord aan één van onze innovatiemanagers over hun inzet in deze crisistijden.  De Health Valley innovatiemanagers staan dus ook nu voor je klaar om je te helpen een antwoord of de benodigde informatie te vinden in deze uitdagende tijden. Houd daarvoor deze pagina en onze socials (LinkedIn en Twitter) in de gaten.


Terug naar het overzicht

Health Valley Partners