Home Events 6 Steps 4 Export

20 september 2018, 09.30 uur - 12.00 uur (met lunch)

6 Steps 4 Export

In één ochtend door middel van 6 stappen leren hoe jij met jouw zorginnovatie naar het buitenland kan? Dat kan op deze inspirerende en praktijkgerichte ochtend!

Vaak komen weinig innovaties daadwerkelijk tot implementatie in het buitenland. Samen met Go4Export organiseren wij het "6 Steps 4 Export event" in Nijmegen. Tijdens deze bijeenkomst
kun jij als ondernemer aan de hand van jouw eigen casus of die van een ander leren hoe je naar
het buitenland kunt gaan met jouw zorginnovatie. De 6 stappen die we doorlopen zijn:
  1. Verkennen
  2. Planvorming
  3. Organisatie
  4. Financiering
  5. Netwerken
  6. Exporteren
GO4Export.png
Novio Tech Campus, SMB Meet&Greet, gebouw M, Transistorweg 5, 6534 AT Nijmegen
gratis
19 deelnemers
09.30 uur: Inloop
10.00 uur: Welkom door Victor Haze, innovatiemanager Health Valley
10.05 uur: Doorlopen 6 STEPS 4 EXPORT aan de hand van casussen van de deelnemers

Financiering/Instrumenten en Ondersteuning
Niek Alofs, Adviseur Internationale Programma's, van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) geeft op deze ochtend inzicht over financiering, instrumenten en ondersteuning die er vanuit de Rijksoverheid beschikbaar is voor bedrijven die succesvol willen internationaliseren. 

Middelen internationalisering
GO4Export biedt groeikansen voor ondernemers, maar bedrijven ervaren hierin vaak moeilijkheden. Wil je je afzetmarkt vergroten door internationalisering? GO4EXPORT ondersteunt Overijsselse en Gelderse ondernemers die succesvol internationaal willen ondernemen. Judith van de Bovenkamp, Projectmanager International Business van Oost NL/GO4EXPORT, geeft op deze middag inzicht over de middelen op het gebied van internationalisering, zoals voucherinstrumenten en handelsmissies. 

Netwerken internationaal
Enterprise Europe Network (EEN) bestaat uit meer dan 600 organisaties in ruim 60 landen en brengt wij MKB-ondernemers internationaal met elkaar in contact. Jenk de Jong, Adviseur International Business, is voor EEN actief binnen de health sector als Business coach en adviseur op het gebied van international business en innovation managementsupport bij de Kamer van Koophandel. Hij zal deze middag vertellen hoe EEN een eerste mogelijkheid is om internationale zakenpartners te vinden, en welke medische evenementen binnenkort worden georganiseerd.  
Exporteren 
Alle bovenstaande partijen komen hierbij aan bod.

12.00 uur: Netwerklunch
13.00 uur: Einde
Download en bekijk de presentatie GO4EXPORT zoals die is gedeeld tijdens de bijeenkomst. 

static

Novio Tech Campus, SMB Meet&Greet, gebouw M
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen

Health Valley Partners