Home Events Aan de slag met interne communicatie!

18 februari 2021, 10.00 - 12.00 uur

Aan de slag met interne communicatie!

Webinar

Een belangrijke pijler voor het slagen van implementatie van technologie is interne communicatie. Het is de smeerolie in iedere organisatie! Maar zet jij interne communicatie eigenlijk wel effectief in? Met dit onderwerp gaan we 18 februari tijdens de Slimme Zorg Estafette aan de slag, samen met onder andere Huib Koeleman, expert interne communicatie en verandermanagement.

Na de plenaire sessie kies je voor één van de drie subsessies, waarin je dieper ingaat op het onderwerp. Je gaat ‘naar huis’ met genoeg bagage om zelf aan de slag te gaan bij jouw organisatie. Let op: Achterover leunen is bij dit webinar geen optie!

  • Subsessie 1: Een stakeholderkaart maken
    Welke spelers binnen jouw organisatie moet je zeker betrekken bij het innovatietraject? En hoe zitten zij in de wedstrijd? Wat zijn hun drijfveren, wensen en zorgen? In deze subsessie ga je hier dieper op in.
  • Subsessie 2: Een kernboodschap formuleren
    Misschien weet je precies wie je moet bereiken binnen jouw organisatie. Maar wat ga je ze vertellen? En hoe doe je dat op een effectieve manier? In deze subsessie leer je een krachtige kernboodschap formuleren voor jouw doelgroep.
  • Subsessie 3: Een persona maken
    Je weet wie je wil bereiken en wat je wil vertellen. Maar wat is de juiste manier om jouw doelgroep te bereiken? Een persona helpt je om behoeftes, barrières, drijfveren, gedrag en andere kenmerken van jouw doelgroep in kaart te brengen.
online
gratis

Health Valley Partners